Etkinlik Haberleri

Etkinlik Haberleri

GERİ DÖNÜŞÜM PARKI'NDA YER ALAN ÖRNEK FİGÜRLER MİLLET BAHÇESİ'NDE SERGİLENECEK

Elazığ Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde çevresel sürdürülebilirliğe ve çevre bilincini yaygınlaştırmaya katkı sağlamak amacıyla kurulan Geri Dönüşüm Parkı'nda yer alan bazı figürler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ BİREYLERE ÖZEL PROGRAM

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, özel bireylerin katılımıyla gerçekleştirildi. Neşeleri ve hayata sıkı sıkıya tutunmaları ile toplumun tüm kesimlerine örnek olan özel gereksinimli bireyler, birbirinden renkli ve eğlenceli performanslar sahneleyerek doyasıya eğlendiler.

Battalgazi Belediyesi’nden bilgilendirici Trafik Haftası etkinliği

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Haftası kapsamında Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencilere yönelik bilgilendirici etkinlikler düzenlendi.

Elazığ Hipodromu, Etkinlikleriyle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Elazığ Hipodromu Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu, Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinlikleri ile farklı bir gün yaşattı.

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla Malatya Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Başkan Er, trafik kurallarına uymanın öneminden bahsetti.

Elazığ Hipodromu Farklı Etkinlikleri İle Dikkat Çekiyor

Elazığ Hipodromu, yönetimin farklı vizyonu ile; Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Elazığ ’da Orman Benim Kampanyası! Yarın Yapılacak

Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Elazığ’da’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10:00’da bütün il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

1/B Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN’ün aynı okul Rehber öğretmeni Serkan YILDIZ ile Okul Tabanlı İzleme Sistemi “OTİS” kapsamında hazırladıkları proje ile farklı etkinlikleri ile dikkatleri çekiyorlar.

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği

1/B Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN – Rehber Öğretmen Serkan YILDIZ, hazırladıkları OTİS Kapsamında hazırladıkları; Kültür – Sanat - Spor Dostu Okul Projesi faaliyetlerine kapsamında; üyesi olduğu Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Tiyatro etkinlikleri ile öğrencilerinde kültürel değerleri yaşarken, öğrenmelerine katkı sağladı.

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Doğanşehir Belediyesi, Çocuklara Moral Oldu

Doğanşehir Belediyesi ve Kuaför Ramiz Toplu işbirliği ile 23 Nisan'da çocuklar için etkinlik düzenleyerek moral oldular.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ GÖNÜLLÜ HALK KOROSU ELAZIĞLILARA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞATTI

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında, Elazığ Belediyesi Gönüllü Halk Korosu ile Kürsübaşı dinletisi sundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE HACİVAT KARAGÖZ ORTA OYUNU SAHNE ALDI

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde 7’den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE YÜCEL ARZEN RÜZGARI ESTİ

Türkiye Yüzyılı Marşı'nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Madde Bağımlılığı İle İlgili Etkinlik Düzenledi...

İnönü üniversitesi Turgut Özal Tıp merkezi Madde Bağımlılığı Farkındalığına Yönelik Kaligrafi Etkinliği düzenlendi.

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Grup Tillo Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde sahne alan "Grup Tillo" seslendirdikleri ilahilerle Elazığlıları mest etti.

21 Mart Günü İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfından Farklı Bir Etkinlik

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/B Sınıfı, 2011 yılında tüm dünyada DOWN sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla sınıfça aldıkları kararla yaşadıkları etkinlikle fark yarattı.

Mustafa Cihat Elazığlılara Unutulmaz Bir Ramazan Akşamı Yaşattı

Elazığ Belediyesi’nin her akşam düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri programı kapsamında Mustafa Cihat Elazığlılarla buluştu.

Elazığ Belediyesi, Çocuklara Unutulmaz Bir Ramazan Yaşatıyor

Ramazan aynının maneviyatını yansıtan etkinliklerin yanı sıra çocuklar içinde çocuk etkinlik alanını hizmete sunan Elazığ Belediyesi, miniklerden ve ailelerinden tam not aldı.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı Kutlandı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Eğitimci-Yazar Hayati İnanç Söyleşisine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinliklerinin konuğu Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu.

Geleneksel Ramazan Etkinliklerine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı.

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi Sahne Alacak

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi sahne alacak.

Minikler Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Doyasıya Eğlendi

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında miniklere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle çocukların eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşamalarını sağladı.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklara Ramazan Müjdesi

Elazığ Belediyesi çocuklar için her gün 17.00-23.00 saatleri arası birbirinden renkli etkinliklerle keyifli zaman geçirerek, doyasıya eğlenecekleri Ramazan programı hazırladı.

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi Ramazan ayının manevi iklimini geniş kitlelerle buluşturacağı geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri, 11 Mart Pazartesi günü(yarın), Dünya Kur’an-ı Kerim Okuma Birincisi Hafız Mehmet Bilir’in muhteşem tilaveti ve Elazığ Belediyesi Tasavvuf Korosu dinletisiyle başlıyor.

MegaMerchant, Kadın İhracatçıları Desteklemeye Devam Ediyor

MegaMerchant, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde düzenlediği etkinlikte, ekonomi, iş dünyası, teknoloji ve lifestyle gibi çeşitli alanlardan değerli kadın girişimcilerle bir araya geldi.