Hazar Haberleri

Hazar Haberleri

Açıkkapı: Aziz Şehrimizin Doğal Güzellikleri Korunmaya Devam Edecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Resmi Gazete’de yayımlanan Elazığ ve Maden ilçesi sınırları içerisindeki Hazar Gölü ve çevresine ilişkin Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım alanı tesciline ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Gürtürk: Hazardağlı Kavşağı Çözüm Bekliyor

Elazığ’da trafiğin en yoğun olduğu güzergahlardan biri olan Hazardağlı Kavşağı, trafik yoğunluğu nedeniyle sık sık tıkanarak ihtiyaca cevap veremez duruma geldi. Kentin bir çok mahallesini birbirine bağlayan kavşakta yaşanan sorun acil çözüm bekliyor.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş’ten Başkan Macit’e Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit’i ziyaret etti.

Başkan Özer Macit Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla Sevgi Evleri, Hazar Şehit Osman Bozanbaşı Polis Merkezi Amirliği ve görev başında bulunan Belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Selami Danışmanoğlu Öğretmenimiz, İngilizce Öğretiminde Benzersiz Uygulamasıyla Dikkat Çekiyor.

Hazar Anadolu Lisesi öğretmeni Selami Danışmanoğlu yazdığı 3 e-kitaba, Hafıza Teknikleri ve Zihin Haritalarına Web 2 araçlarını kullanarak uygulama yaptı.

Defterdar Esen ve Hazar VD. Müdürü Hangün, Müsiad Dost Meclisinde

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı MÜSİAD üyesi, Simya Koleji sahibi, YMM Osman Demirel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Doğa Dostu Bisiklet Yolları Projesinin İlk Etabında Çalışmalar Hızla İlerliyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si içerisinde yer alan “Doğa Dostu Bisiklet Yolları” çalışmaları kapsamında Malatya yolu Hazardağlı Kavşağı ile Hilalkent alt kavşağına kadar olan mesafede, karşılıklı bisiklet yolu ve kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor.

İlimiz Sporcusu Dünya Üçüncüsü Oldu

4-12 Aralık tarihleri arasında Tayland'ın Bangkok kentinde düzenlenen Muaythai Dünya Şampiyonasında hem ilimizi hem de ülkemizi temsil eden İlimiz Kovancılar Hazar Spor Kulübü Sporcusu Ahsen Duran (67kg) Dünya 3'üncüsü oldu.

Başkan Şerifoğulları: 'Doğa Dostu Bisiklet Yolları' Projemiz Yapım İhalesine Çıkıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, 11 Ana Başlıkta 100 Proje’si içerisinde yer alan “Doğa Dostu Bisiklet Yolları” çalışmaları kapsamında Malatya yolu Hazardağlı Kavşağı ile Hilalkent Alt Kavşağına kadar olan mesafede karşılıklı bisiklet yolu ve kaldırım düzenlemesi yapım işi için proje hazırlanarak ihaleye çıkarılıyor.

Vali Yırık Korkutan Rakamı Açıkladı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık,yoğun dinamik denetim kapsamında Hazardağlı Kavşağı’nda denetimlerde bulundu.

Hazar Baba’da Kayak Keyfi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin gözde turizm alanlarından biri olan Sivrice ilçesi, yaz turizminde olduğu gibi kış turizmine de ev sahipliği yapıyor. Elazığ’ın Sivrice ilçesindeki 1300 rakımlı Hazar Baba Kayak Merkezi, kayak severlerin akınına uğruyor.

Su Ürünleri Av Yasağı Sona Erdi

Elazığ sınırları içerisinde yer alan Keban, Karakaya, Özlüce, Kalecik Baraj Gölleri ile Hazar Gölü ve bunlara bağlantılı tüm akarsularda uygulanan Su Ürünleri Avlanma Yasağı 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle sona erdi.

Hazarbaba Kayak Merkezi Festival Havasında Sezonu Açtı

Kayak sezonunun açılış töreninde konuşan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Master planla, yeni pistlerle, alternatif kış turizmi imkanlarıyla burası sadece bölgenin değil, Türkiye'nin gözbebeği bir tesis haline gelecek." dedi.

Hazarbaba Kayak Merkezi Pazar Günü Sezonu Açıyor

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın talimatlarıyla, telesiyej hattının tüm bakımları, güvenlik testleri tamamlanan ve malzeme eksiklikleri giderilen, kafeterya hizmetleri geliştirilen ve bütün kalemlerde fiyatları yarıya çekilen Türkiye’nin iki göl manzaralı tek kayak merkezi olan Hazarbaba Kayak Merkezi iddialı bir programla sezonu açıyor.

DANIŞMANOĞLU’NDAN 7 UYGULAMA.

Hazar Anadolu Lisesi Öğretmeni Selami Danışmanoğlu, Hafıza Teknikleri Yöntemini kullanarak, İlkokul 2. Sınıftan,YDS’ye kadar Android ve Apple telefonları için uygulama yaptı.

Mevsimin İlk Karı Yağdı.

Yurt genelinde birçok ilde olduğu gibi Elazığ’a da mevsimin ilk karı yağdı.

Hazar Anadolu Lisesinden “Aşure İkramı”.

Elazığ Merkez Hazar Anadolu Lisesi, Gelenekselleştirdiği “Aşure İkramı” etkinliği ile fark yarattı.

ÖZEL SPORCULARIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI

Turkcell Özel Sporcular Futbol Ligi’nde mücadele eden, İlimiz Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü 3. olarak yeni bir başarı elde ettiler.

İlkokul 2,3, ve 4. sınıf için İngilizce öğrenimi kolaylaşıyor.

Elazığ Hazar Anadolu Lisesi öğretmeni Selami DANIŞMANOĞLU, ilkokul 2,3, ve 4. sınıf öğrencileri için üç İngilizce Türkçe Sözlük yazdı.

Başkan Yanılmaz: “Yetim Gülerse İnsanlık Güler”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, yetim çocuklarla birlikte Sivrice Hazar Gölü Sosyal Tesislerinde piknik yaptı.

“Yüzlerindeki Tebessüm Hizmet Sevdamızı Güçlendiriyor”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve eşi Nebahat Yanılmaz, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte Sivrice Hazar Gölü Sosyal Tesislerinde piknik yaptı.

Başkan Yanılmaz Huzurevi Sakinleriyle Piknik Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, Gazi Huzurevi’nde yaşayan büyüklerimizle birlikte Hazar Gölü Sosyal Tesisleri’nde piknik yaptı

Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurul Toplantısı yoğun katılım ile Elazığ Belediyesi Hazar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Eğitim Alanında da Çalışmalarına Başladı

Elazığ’daki eğitim sorunlarının ele alındığı Eğitim Çalışma Kurulu’nu kurarak ilk toplantısını Elazığ Belediyesi Hazar Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım Haftasonu Sivrice’de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Elazığ’ın Sivrice ilçesinde doğal ve turistik yerleri gezdi, Hazarbaba Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu, Alaattin Köyünü de ziyaret vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını yerinde dinledi.

İngilizce Artık Çok Kolay….

Elazığ Hazar Anadolu Lisesi öğretmeni Selami DANIŞMANOĞLU’nun özel gayretleriyle İngilizce öğrenmek artık zor değil. Artık, hem eğlenceli, hem kolay…

2. ULUSAL ÇEVRE VE SU YÖNETİMİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi ve işbirliğiyle düzenlenen ‘Hazar Gölü’ temalı 2.Ulusal Çevre ve Su Yönetimi Paneli, gerçekleştirildi

ÖZEL SPORCULARIMIZ PLAYOFF’DA

2016-2017 sezonu Türkiye özel sporcular spor federasyonu Türkiye Futbol Liginde faaliyet gösteren Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü B grubunda, Malatya 1, Erzincan, Osmaniye, Mersin, Malatya 2 takımlarının yer aldığı deplasmanlar ligde namağlup bitirip, sezonu lider tamamlayarak playoff’a yükselmiştir.

ÖZEL SPORCULARIMIZDAN “ÖZEL” BAŞARI

02-04 Haziran 2016 Tarihleri arasında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlemiş olan Türkiye Cimnastik Şampiyonasına ilimizi temsilen Elazığ Hazar Özel Sporcular Spor Kulübü ile Elazığ Çınar Özel Sporcular Spor Kulübümüz katılım sağlamıştır.