Zabita Eki̇pleri̇ Haberleri

Zabita Eki̇pleri̇ Haberleri

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekipleri, Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi.

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Dilencilere Göz Açtırmıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerince müşterek olarak kurulan Mobil Huzur ve Denetim Ekibi; toplumun yardımseverlik duygularını sömürerek, insanlardan para ve yiyecek istemeyi alışkanlık haline getiren, kolay ve haksız kazanç elde etmeye çalışan dilencilere yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Okul Kantinleri Denetleniyor

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, denetimlerine başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine belirli aralıklarla devam ediyor.

Kartallı Öğrenciler, Kartal Belediyesi Zabıta Ekiplerine Emanet

Kartal Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Okulların açılmasından önce; Fen İşleri, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasıyla beraber,eğitim hayatının başlamasıyla, Zabıta ekipleri de öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına erişim çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Market Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetiminin yanısıra unlu mamul satışı yapan işyerlerinde ayrıca gramaj ve hijyen kontrolleri de yapılıyor.

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekipleri Kurban Bayramı Öncesi Denetim Yaptı

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların bayramı daha sağlıklı geçirmesi ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için Kapalı Çarşı başta olmak üzere şekerleme, pasta, kadayıf ve tatlı üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Bayram Denetimi

Elazığ Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için bayrama sayılı günler kala gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Zabıta Ekipleri Malatya’da KDV Denetimlerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, temel gıda ürünlerindeki KDV oranının yüzde 8’den yüzde 1’e indirilmesinin ardından marketlerde denetimler gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Etiket Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetimi ile unlu mamül satışı yapan işyerlerinde gramaj ve hijyen kontrollerine devam ediliyor.

Arapgir’de Ekmek Fırınlarına Gramaj Ve Hijyen Denetimi

Arapgir Belediyesi Zabıta Ekipleri Ekmek Fırınlarına Gramaj Ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi

Büyükşehirde Zabıta Ekipleri Araç Park Denetimlerine Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri Araç Parkları İle İlgili Denetimlerine Devam Ediyor

Büyükşehir Zabıta Ekipleri Okul Kantinlerini Denetledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, okullarda kantin, kafe ve büfelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Büyükşehirde Zabıta Ekipleri Denetimde

Zabıta Ekipleri, Güvenli ve Sağlıklı Alışveriş İçin Denetimlerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Malatya’da trafik sıkışıklığının yaşanmaması için sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı trafik ekipleri, Malatya’da trafik sıkışıklığının yaşanmaması için sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine devam ediyor.

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Hafriyat Denetimi

2020-2021 yılları arasında 94 bin denetim yapıldı

Zabıta Ekiplerinden Ramazan Öncesi Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına esnaf denetimlerini artırdı.

Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sıklaştırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri son zamanlarda artan korona virüs vakaları nedeniyle denetimlerini iki katına çıkardı.

Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Malatya’da trafik sıkışıklığının yaşanmaması için sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine devam ediyor.

Hafriyat Taşıyan Araçlar Zabıta Ekipleri Tarafından Denetleniyor

Daha temiz ve yaşanabilir bir Malatya için çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında denetimlerini sürdürüyor.

Başkan Selahattin Gürkan Zabıtaları Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan zabıta ekipleriyle bir araya geldi.

Büyükşehir Zabıta Ekiplerinden Trafik Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

Hafriyat Taşıyan Araçlar Denetleniyor

Zabıta Ekipleri Hafriyat atıklarının belirlenen alana dökülmesi için denetimler yapıyor

Elazığ Belediyesi Zabıtası Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri kaldırım ihlallerine yönelik etkin denetimlerine devam ediyor.

Zabıta Ekipleri Kararlı Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, farklı isimler altında şehir merkezinde faaliyet gösteren otomobil satış galerilerine yönelik denetimlerini kararlılıkla sürdürüyor.

Unlu Mamul Üreticilerine Korona Virüs Tebligatı

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Unlu Mamul Üreticilerine Korona Virüs Tebligatı Yapıldı

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Denetim

İçişleri Bakanlığı tarafından corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yayımlanan genelge ile bazı işletmelerin faaliyetlerinin geçici süreyle durdurulması üzerine Elazığ Belediyesi Zabıta ekipleri kapsam dahilindeki iş yerlerini kontrol ederek tebligatta bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Fahiş Fiyat Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri koronavirüs salgını sonrası marketlerde oluşabilecek fahiş fiyatlara karşı denetim yapıyor.

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekipleri Hasarlı Binaları Mühürlüyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaşanan depremin ardından yıkım kararı verilen binaları mühürleme işlemlerine devam ediyor.

ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisindeki okul kantinlerini denetledi. Denetimlerde, sağlığa uygunluk ve temizlik konusunda yapılan hataların tekrarlanmaması için işletmecilere uyarılarda bulunuldu.