ETSO Başkanını Makamında Ziyaret

Elazığ'ın marka ürünü olan ancak yeterince sahip çıkılmadığı da vurgulanan 'Baskil kaysılar' ile ilgili devam eden çalışmalarla

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

11/04/2015 tarihinde İlk Genel Kurul Toplantısını yapan “Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği” Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, Sekreter Fethi YÜCESOY ve beraberindeki Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Elazığ şehir Tiyatrosu Yönetmen/oyuncuları ve Elazığ’ın marka ürünü olan ancak yeterince sahip çıkılamayan ürünle ilgili önemli faaliyetler gösteren ve Elazığ içiin Marka Yaratma gayretinde olan ilimiz önemli iş adamlarından Baskil Kaysıları sahibiEKG Derneği üyesi Ahmet KISAK ETSO Başkanı Sn. İdris ALAN’ı makamında yeni görevinde başarı amaçlı nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği kuruluş amaçları ve şimdiye kadarli faaliyetleri ve geleceğe dönük planlanan hedefleri paylaşıldı.
Elazığ’ın marka ürünü olan ancak yeterince sahip çıkılmadığı da vurgulanan “Baskil kaysılar” ile ilgili devam eden çalışmalarla ilgili bilgi paylaşılan sohbette, ETSO başkanı Sn. İdris ALAN ise gerek derneğin gençlere dönük çalışmalarıyla ilgili şahsi ve ETSO olarak desteklerinin devam edeceği, Baskil kaysıları ile de ilgili hertür yardım ve desteğe hazır olduklarını, bununla ilgili proje tabanında ciddi çalışmaların önemine vurgu yaparak, Elazığ açısından önemsediklerini ifade etti.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN