Bölge

Bölge Haberleri

Vali Ersin Yazıcı’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gökhan Gök’ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ersin Yazıcı Başkanlığında Okul Güvenliği Koordinasyon Toplantısı

Okullarda, güvenli eğitim ortamının sağlanmasına yönelik alınan koruyucu ve önleyici hizmet tedbirlerin değerlendirildiği “2023-2024 Eğitim-Öğretim 2. Yarı Yıl Okul Güvenliği Toplantısı” Vali Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

İnsanlık Medeniyetinin Başladığı Yer Arslantepe Höyüğü Dür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arslantepe Höyüğü Tanıtım ve Karşılama Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vefa Konağı Yaşlılarına Akılcı İlaç Kullanımı Anlatıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ‘Aktif ve Sağlıklı Yaş Alma’ seminerleri Vefa Konağı’nda devam ediyor.

Kültür Mirası Okulu’nda Malatya Basın Tarihi Konuşuldu

Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda yapılan üçüncü dersin üçüncü konuğu Tarihçi-Yazar Nezir Kızılkaya oldu. Kızılkaya, “Malatya Basın Tarihi” hakkında bilgi verdi.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerini evlerinde ziyaret etti.

İtfaiye Sivil Savunma Günü’nü Çeşitli Etkinliklerle Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan ‘Vergisiz’ Enflasyon Düzeltmesi Talebi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2024 ve 2025 yılı enflasyon düzeltmesi işlemlerinin, mücbir sebep halinin devam ettiği illerde vergisiz olarak uygulanmasını talep etti.

Büyükşehir Belediyesi İlaçlama Çalışmalarına Hız Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet; ziyaretler kapsamında, ilk olarak 6 Şubat depremlerinde zaruret içinde olan depremzede vatandaşlara yardımlarını ulaştırmaya devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi  “Emanet” Konulu Program Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi deprem sonrası sosyal ve kültürel etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Malatya'da 3.6 büyüklüğünde deprem

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

Büyükşehir Belediyesi’nden Öğrencilere Moral Hediyesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların moral ve motivasyonlarını artırmak, deprem psikolojisinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla akıl oyunları ile oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Hizmete Girdi

Başkan Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü imkânı esnaf arkadaşlarımızın lehine kullanacağız. Vatandaşlarımız müsterih olsun vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve işlerinin daha kaliteli bir şekilde yapmalarını sağlamak için çalışıyoruz.

Malatyalıların Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gezer’e İlgisi Büyük

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Niyazi Mısri Caddesinde kurulan pazarı gezdi, esnafla kahvaltı yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

Başkan Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Berat Kandili Mesajı Yayımladı

‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ Yüreklere Dokunuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Tayvan Büyükelçiliği iş birliğiyle ‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ kapsamında Malatya’daki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor.

Toplam 4637 haber.