Harput Konuşmaları'nın İkincisi Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun ortaklaşa organizasyonuyla düzenlenen Harput Konuşmalarının ikincisi, 29 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilecek

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Harput’un tarihi, kültürel mirasını korumak, yaşatmak ve Elazığ’ın bilgi, birikimini gün yüzüne çıkarmakla birlikte ülke gündemi ve sorunlarının uzmanlar tarafından tartışıldığı ‘Harput Konuşmaları’nın Aralık ayı toplantısında, ‘Türkiye-AB Süreci, Enerji ve Güvenlik Politikamız’ konusu ele alınacak.
Emekli Büyükelçi Murat Bilhan ile Emekli Büyükelçi Prof. Dr. Ali Engin Oba’nın konuşmacı olarak katılacakları program, Ramada Otel’de 29 Aralık Pazartesi saat 18.00’de gerçekleştirilecek.
İlki geçtiğimiz ay düzenlenen Harput Konuşmaları’nda ‘Ortadoğu’da Değişen Dengeler ve Türkiye’nin Rolü’ konusu ele alınmış, yoğun ilgi gören programda dinleyicilerde sorularıyla katkıda bulunmuştu.
İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilecek olan ve dinleyicilerin de aktif olarak katılacağı toplantıya, tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN