İran Ve Elazığ MÜSİAD Arasında Ticari İş Birliği Protokolü İmzalandı

İran ile Elazığ iş birliği protokolü imzalayarak çeşitli sanayi dallarında özellikle tekstil, plastik, maden, un, yem ve alabalık yetiştiriciliği alanında iş birliğini geliştirecekler. Söz konusu protokolü, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ali Rıza Arslan ve Elazığ Dernekler Federasyonu Başkanı Faik İçmeli' nin katılımıyla, MÜSİAD İran Temsilcilik Başkanı Jemal SEYEDRASULİ ve MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK imzaladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bir değerlendirmeden bulunan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim GÖK, "Üç gün süren yoğun bir çalışmadan sonra imzalanan İran-Elazığ İş Birliği protokolünün İran ve Elazığ’a hayırlı olmasını diliyorum. Çok kapsamlı bir karma ekonomi komisyonu protokolünü imzalamış bulunuyoruz. Ulaştırmadan ticarete, turizmden sağlığa, tarımdan çevreye ve kültüre birçok alanı kapsayan son derece önemli bir yol haritasını birlikte şekillendirmiş bulunuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

MÜSİAD İran Temsilcilik Başkanı Mr. Jemal SEYEDRASULİ de, Türkiye ile İran’ın kardeş ülke olduğunu belirterek, her iki ülke arasında ticaret hacminin artacağına olan inancını dile getirdi. Bu anlaşmada tek kazanan vardır; o da Elazığ iş dünyasıdır" diye konuştu. Seyedrasuli, imzalanan protokol ile iki ülke iş adamları ve özellikle Elazığ’lı İş adamları  arasında ticari işbirliği ve iletişim sağlanacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN