Kafalar Karışık

Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getiril

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getirildi.


Ancak, bu uygulamaya Elazığ esnafının tam olarak uyum sağlamadığı ve kafa karışıklığı yaşandığı gözlemlendi. Kafe ve restoran işletmecileri giriş kapılarına fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getirilen yeni düzenlemeye tam anlamıyla uyum sağlayamadığı ve bilgilendirme eksikliği olduğu ortaya çıktı.


Yüksek fiyatların sektörü olumsuz etkilediğini vurgulayan sektör temsilcileri, fiyat yansımalarından dolayı restoranda, dışarıda yemek yeme azalmaya başladı. O yüzden devletimiz de bu konuda bize destek olursa biz de bunu fiyatlara çok yansıtmayız dediler.

# bu uygulamaya Elazığ esnafının tam olarak uyum sağlamadığı ve kafa karışıklığı yaşandığı gözlemlendi.

Kafe ve restoran işletmecileri giriş kapılarına fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getirilen yeni düzenlemeye tam anlamıyla uyum sağlayamadığı ve bilgi, müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getirildi. Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, fiyat yansımalarından dolayı restoranda, Kafalar Karışık Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, dışarıda yemek yeme azalmaya başladı. O yüzden devletimiz de bu konuda bize destek olursa biz de bunu fiyatlara çok yansıtmayız dediler., müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getirildi. Ancak...

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN