KAMU BİRLİĞİ KONFEDERASYONU 1. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

8 Bağımsız Sendikanın Bir araya geldiği ve 110 Bin Üyelik kadrosuyla Kamu Birliği Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ve katılımla başkent Ankara'da gerçekleşti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Genç Sağlık Sendikası, Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri kolunda; Adalet Sen, Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri kolunda; Genç Eğitim Sen, TEÇ-SEN, Diyanet ve Vakıf Hizmetleri kolunda; Diva-Sen, Yerel Yönetim Hizmetleri Kolunda; Genç Belediye Sen ve Basın Yayın ve İletişim Hizmetleri kolunda; Adil Haber Sen, Savunma hizmetleri kolunda; SAVDES-SEN, bir araya gelerek Kamu Birliği Konfederasyonu'nu kuruldu.

8 Bağımsız  Sendikanın Bir araya geldiği ve 110 Bin Üyelik kadrosuyla Kamu Birliği Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ve katılımla başkent Ankara’da gerçekleşti.

Teç-Sen Elazığ İl Başkanı Sedat GÜLMEZ’de Kamu Birliği Konfederasyonu kurulması ilgili; “Bağımsız sendikalar olarak gümbür gümbür geliyoruz. Bağımsızlık Bayrağını Türkiye’nin kalbine dikmeye geliyoruz. Umut olmak İçin geliyoruz. Adalet, Liyakat ve Hakikat İçin geliyoruz.” dedi. Ayrıca yeni kurulan Kamu Birliği Konfederasyonu’nun ülkemize ve çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN