Kitap Fuarı Yazar ve Okurları Buluşturmaya Devam Ediyor

Haber Sitemiz Köşe Yazarı Recep ÖREK ve Azerbaycan'ın gözde bölgelerinden biri olan Gedebey doğumlu yazarımız Galip ŞEFAHET, Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında, hem kitaplarını okurları için imzalarken, gönülden gelen doyumsuz sohbetiyle dikkatleri çekti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Kitap Fuarı Yazar ve Okurları Buluşturmaya Devam Ediyor Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenen Ulusal Kitap Fuarında haber sitemiz köşe yazarı Recep ÖREK, “ANATOLİA” yayınevi standında, kitaplarını okurları için imzalarken, eğitimci hassasiyetinden gelen fark ile okurlarıyla gönülden gelen doyumsuz sohbetiyle dikkatleri çekti.

Özelde yapılan sohbetin ana ekseninde; istikbalin teminatı olan gençliğin, okumaya teşvikin önemine işaret ederken, bu okuma sürecinde; eleştirel ve analitik düşünmeyi merkez alan okuma kültürünün yarınlarımız için taşıdığı mana derinliğine işaret ettiler. 
Haber sitemiz adına, “Rabbim Emeğinizi Bereketli Kılsın” diyoruz.

Aynı yayın evinin (“ANATOLİA” Yayınevi) bir diğer konuğu olan yazarımız, Azerbaycan ve Türk Dünyasında Çağdaş öykünün fark yaratana bir yazar, 1973 Gedebey doğumlu Uzun zaman Kardiyolog Doktor olarak görev yapan Galip ŞEFAHET oldu.

Güzel, büyüleyici, gizemli doğası, altın cevheri madenleri ile ilgi çeken ve patatesleriyle tanınan Gadabey bölgesi, Azerbaycan'ın gözde bölgelerinden biri olan Gedebey doğumlu yazarımız Galip ŞEFAHET, şiir kitağlarından gelen üslubu, nesre yönelen fark yaratan, -birden fazla anlatıcı- tarzıyla kaleme aldığı “Kırık Merdiven” öykü kitabıyla gönüllere dokunuyor.
Gönüllere hitap eden samimi sohbetinde, tarifsiz duygu dolu, naifliği, içtenliği ile dikkat çekti. 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN