Milletvekili Ejder Açıkkapı Hain Saldırıyı Kınadı

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de Emniyet'e Yönelik Hain Saldırıyı Kınadı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulu'nda Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yönelik hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıkkapı, saldırının sadece güvenlik güçlerimize değil, tüm milletimize ve devletimize yönelik bir saldırı olduğunu vurgulayarak, terörle arasına mesafe koyamayan bazı muhalefet unsurlarını devlet ve milletle bir olmaya, bu tür hain saldırılar karşısında sessiz kalmamaya davet etti.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı'nın konuşmasında şu ifadeler yer alıyor:

Sayın Başkanım, değerli milletvekilleri; öncelikle 28’inci Dönem 2’nci Yasama Yılının hayırlı olmasını diliyorum.

1 Ekim Pazar günü Emniyet Genel Müdürlüğümüze yönelik hain saldırıyı kınarken terör eylemine karşı kahramanca müdahale ederek hain teröristleri etkisiz hâle getiren kahraman polislerimizi tebrik ediyor, yaralanan iki polisimize acil şifalar diliyorum.
Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, huzurunu bozmaya yönelik hain saldırılara karşı yorumlarıyla alçak terör saldırısını mazur gören, yetersiz gören açıklamaları şiddetle kınıyorum ve bu minvalde, teröre karşı, teröriste karşı bazı mihrakların mesafeli olmasını diliyor, Meclisimizi saygıyla selamlıyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN