Milli Sporcumuz Vali Zorluoğlu' nu Ziyaret Etti

Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ ile beraber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Şefik Bilen, Gençlik Spor Kulüp Başkanı Akif Sıtkı Esen, Milli Takım Antrenörleri M. Ali Arslan ve Sıddık İsaoğlu, Vali Murat Zorluoğlu' nu makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ ile beraber Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Şefik Bilen, Gençlik Spor Kulüp Başkanı Akif Sıtkı Esen, Milli Takım Antrenörleri M. Ali Arslan ve Sıddık İsaoğlu, Vali Murat Zorluoğlu’ nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Murat Zorluoğlu, Uluslararası Badminton Federasyonu 25 Mart–04 Nisan 2015 tarihlerinde Polonya’da yapılan Avrupa Gençler Şampiyonasına Türk Milli Takımı içerisinde, antrenör M. Ali Arslan gözetiminde yer alarak katılan ilimiz sporcusu Aliye Demirbağ büyük bir başarı göstermiştir. Uluslararası Badminton bayanlar kategorisinde Avrupa Üçüncüsü olarak Milli Marşımızı okutup, bayrağımızı göndere çektirerek bizleri gururlandıran Milli Sporcumuz Aliye Demirbağ’ı tebrik ederek hediye verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN