Samsun'da Doktora Silahlı Saldırı

Dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun için Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Törene, şehit edilen doktorun eşi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Funda Furtun, oğlu Taylan Furtun, annesi, yakınları, mesai arkadaşları, hastaları ve çok sayıda seveni katıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tamer Kutlu ve Samsun Tabip Odası Başkanı Dr. Fatih Özkan’ın yaptığı konuşmaların ardından Op. Dr. Kamil Furtun’un tabutu, doktorların omuzlarında cenaze aracına konularak Büyük Camiye götürüldü.

 Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müzeezinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan V. Sayın Prof. Dr. İrfan ŞENCAN, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf KÖKSAL, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa KASAPOĞLU, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Dursun Mehmet MEHEL ve yakınları, Kamu Hastaneleri Kurul Başkanı Uzm. Dr. Zafer Çukurova, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, mesai arkadaşları, hastaları ve çok sayıda seveninin katılımıyla Büyük Cami’de öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının arkasından Op. Dr. Kamil Furtun’un cenazesi Asri Mezarlık’taki aile kabristanlığına toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN