SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın Fevzi Çakmak Mahallesi'nde İlgi İle Karşılandı

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ’ı karış karış dolaşıp her vatandaşa dokunuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan Çay ocaklarını ve esnafı ziyaret eden Akın vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken her vatandaşın derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.

“BURAYA EN GÜZEL YATIRIMLARI EN ADİL ŞEKİLDE GETİRECEĞİM”
Akın yaptığı açıklamada; “Bu mahalleye belediye sağlık görüntüleme merkezini getireceğim. Bu Hastane Caddesi’ni bitirdiler iki hastaneyi kapattılar. Ben bu hakkı geri iade edeceğim. Buraya en güzel yatırımları en adil şekilde getireceğim bunun sözünü buradan veriyorum. Buranın ticaretini değerini tekrar artıracağız. Bu seçim partilerin seçimi değil adayların seçimi. Kim size hizmet edecekse onu destekleyin” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN