Telmih Ankara Kitap Fuarında

Elazığ'dan yayın hayatına devam eden Telmih Kitap 20. Ankara kitap fuarında okurlarıyla buluştu. 20 yazar ve şairlerle fuara katılan sanatçılar yoğun ilgiyle karşılandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Telmih Yayınları Genel Yayın Yönetmeni  Talat ÖZER Açıklamalarda bulundu.

28 Mart tarihi itibariyle Ankara Congresium’da düzenlenen 20. Ankara kitap fuarına 20 yazarımız ile katılım sağladık. Elimizden geldiği kadarıyla tüm fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Yurdumuzun her köşesi çok güzel ve okurlarımız bizi güzel yürekleriyle karşılıyorlar Ankara’dan sonra Karaman ve Yozgat’a doğru fuar yolculuğumuz devam edecek.  “ Göğün olduğu her yerde yuvamız var.” 

Telmih Onursal Başkanı Ahmet Bulut ise açıklamalarda bulundu.

Telmih bölgeden yükselen kültürel bir ses olarak başarılı bir şekilde kültür yolculuğuna devam ediyor. Her geçen gün ulusal boyutlara ulaşan bir çizgiyle kültür, sanat, tarih ve edebiyata katkı sunuyoruz. Türkiye’nin her yerinde bizleri güzel bir gönülle karşılıyorlar.  Evrensel değerler eşliğinde geleceğe planlı bir şekilde ilerliyoruz.

Telmih Dergisi Editörü Gökhan BULUT İse Şu açıklamalarda bulundu.
Kısa bir süre içerisinde güzel işlere imza attık bu yıl Telmih’in 3. Fuarı gittiğimiz her yerde insanlar bizlere gönülden sesleniyor. Samimi dostluklar ve kitapların insanlarda oluşturdukları mutluluk çok güzel bir duygu. Okuyan bir geleceğin olduğu bizlere yazma şevki veriyor.
Çocuk kitapları yazarı  Telmih çocuk editörü Ahmet Kılıç 
Efendim fuarlar benim için küçük okurlar ile buluşma noktaları. Çocukları çok seviyorum çocuklar için yazmaya devam edeceğim. Onların güzel dünyaları benim için yeni ilham kaynağı.

Ahmet Said ÇİTİL

5 yaş üzeri çocuklar için kitaplar kaleme alıyorum fuarın en küçük okurlarına kitap imzalamak çok güzel bir duygu onların bambaşka bir dünyaları var.

Şair Yusuf Zeki Kılışçı 
Okumak geçmişten geleceğe kazanılması gereken güzel bir yetenek okurların kitapla buluşması çok güzel bir his. Genç nesillerin kaliteli kitaplar okuması bizim geleceğimiz içinde çok önemli.

Bedri YÜCEL
Uzun süredir bizleri Ankara’dan bekliyorlardı fuara geldik musmutlu olduk Okurlarımızın hmeşehrilerimizin yüzünü güldürdük. Ben yazılarımı insanların yüzünü güldürmek için yazıtorum gülmeden hiçbir şey olmaz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN