Vali Vekili Gençtürk Ekolojik Avrupa Vatandaşlığı Proje Heyetini kabul etti

'Ekolojik Avrupa Vatandaşlığı Projesi' kapsamında İlimizi ziyaret eden konuk heyeti Vali Vekili Mesut Gençtürk kabul etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette; Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi Müdürü Suphi Döner, proje koordinatörü Ferhat Mengüş, İspanya, Polonya ve Slovenya’dan katılımcılar hazır bulundu.

Vali Vekili Mesut Gençtürk yaptığı konuşmada; projeye destek verdiklerini ifade ederek; “Bu çalışmalar İlimize bir vizyon kazandırıyor, aynı zamanda  diğer okullarımızda da bu tür çalışmaların yaygınlaşmasına vesile olacaktır. Sizlerin bu çalışması inanıyorumki öğrencilerimiz üzerinde iyi bir farkındalık oluşturacaktır. Öğretmenlerimizin şahsında okulunuzu tebrik ediyorum.” diyerek misafir heyete ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje hakkında bilgiler veren  Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi Müdürü Suphi Döner; Avrupa Ekolojik vatandaşlığını iki unsur üzerine inşa ettiklerini bunlardan birincisinin çevre, ikincisi de kültür olduğunu dile getirerek bizim burada biri ‘Ekolojik Avrupa Vatandaşlığı’ diğeri ise ‘Karikatürlerle Elazığ Kültürü’ olmak üzere iki projemiz kabul edildi. Bu kapsamda öğrencilerimizin Avrupa vatandaşlığı ve ekolojik farkındalığını artırmanın yanında yeni öğrenme materyalleri geliştirmeyi ve öğrencilere yeni beceriler kazandırarak ekoloji eğitimine dahil etmeyi amaçladık” dedi.

        Vali Vekili Mesut Gençtürk, İspanya, Polonya ve Slovenya’dan  iştirak eden heyet üyelerine teşekkür ederek ziyaret anısına hediyeler verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN