10 Kasım Haberleri

10 Kasım Haberleri

Başkan Akgün’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Gürkan’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

10 Kasım Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan; “Canlarını Feda Eden Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Rahmetle, Minnetle Anıyorum”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Başkan Akgün’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan DEMEZ’den 10 Kasım Basın Açıklaması

Başkan DEMEZ, “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L Sınıfı Eğitimde Çok Farklı...

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu sınıf öğretmeni Aynur AKGÜN Türkçe öğretim programı kazanımları ekseninde ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma' etkinlikleri kapsamında '10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftasında Şiir yazıyoruz' başlığı altında sınıfça, 'ŞİİR' yazma etkinliği düzenlediler.

Ulu Önder Atatürk 10 Kasım’da Kartal’da Minnetle Anılacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 84’üncü yıl dönümünde Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle anılacak.

Başkan Apohan'dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

Açtığı yolda ilerlemekten onur duyuyorum

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, 10 Kasım’ın anlam ve önemini belirten mesajında kararlılık vurgusu yaptı.

Başkan Akgün'ün “10 Kasım Atatürk’ü anma ” Mesajı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN, “İdrak ettiğimiz 10 Kasım, bölgesel ve küresel gelişmelerin akışına yön vermiş dünya çapında bir liderin idrak ve ifadelerinin, yarına dönük doğru mesajların içselleştirilmesi, neslin inşa sürecinde büyük ve eşsiz bir fırsattır.” Dedi.

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, dünyanın tanıdığı büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün'ün “10 Kasım Atatürk’ü Anma ” Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları'ndan 10 Kasım Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. Yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla yayımladı.

Başkan Apohan’dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan ÖZEREN’den 10 KASIM ATATÜRK’ü Anma Mesajı

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet ÖZEREN 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün'ün “10 Kasım Atatürk’ü anma ” Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı M.AKGÜN, “Milli Mücadelenin ardından söylediği; "En büyük davamız, en medeni ve müreffeh (yani gelişmiş, refah içinde) bir millet olarak varlığımızı yükseltmektir." sözü onun kendini adadığı hedefiydi.” diyen Akgün;

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıfı eğitimde fark yaratıyor…

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıf öğretmeni, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri dahilinde öğrencileri ile dersler ve öğretim programlarındaki sarmallık ilkesi dahilinde “Atatürk’e Mektup Yazıyoruz” başlığı altında sınıfça, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duygularını anlattıkları mektup yazma etkinliği düzenlediler.

Başkan Akgün'ün “10 Kasım Atatürk’ü anma ” Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Avşar’ın 10 Kasım Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 10 Kasım Atatürk’ün vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın '10 Kasım Atatürk’ ü Anma' Mesajı

Vali Çetin Oktay Kaldırım;"79’uncu yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun" dedi

EKG Derneği Başkanı Akgün'den “10 Kasım Atatürk’ü anma ” Mesajı .

EKG Derneği Başkanı Akgün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, 79. ölüm yıldönümünde; bugünde dünü hatırlamalı, dünün ışığında yarını anlamaya çalışmalıyız...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, “10 Kasım Atatürk’ü Anma ” Mesajı Yayınladı.

“Cumhuriyet'in kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 78. Yıl dönümünde; bugünde dünü/ dünün ışığında yarını anlamaya çalışma sürecinde Atatürk'ü sadece anmak değil, anlamaya çalışmak gerek...