Demokrasi Haberleri

Demokrasi Haberleri

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Kamuoyunun; gerçek, doğru ve güvenilir bilgiler içeren haberlere ulaşmasını sağlayan ve demokrasinin en temel unsurlarından biri olan basın, gazetecilik ilkeleri ve meslek ahlakına bağlı kalıp, hassasiyetle görevini icra etmektedir.

Milli Birlik Destanı’nın Yazıldığı Gün: 15 Temmuz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönerim Kurulu Başkanı İdris Alan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI, DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ AÇILIŞ DAVETİ

Tarih: 15 Temmuz Cumartesi Saat: 20.00 Yer: 15 Temmuz Demokrasi Meydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde, aziz şehrimiz Elazığ'ımıza kazandırdığımız kalıcı eserlerimizden bir tanesi olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nın, resmi açılışını gerçekleştirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin destansı bir kahramanlık sergilediği 15 Temmuz destanının 7. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Gürkan, ‘15 Temmuz Milletin Destanı’

Başkan Gürkan,15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Meydanlarıyla Anılan Örnek Bir Şehir Olacağız

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan ve özverili bir çalışmanın neticesinde hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, hizmete sunulduğu günden itibaren şehir merkezine nefes aldırmanın yanı sıra yaklaşık 100 bin araca da otopark hizmeti verdi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ŞEHİR OTOPARKLARI VATANDAŞLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vizyon projeleri arasında yer alan ve vatandaşların uzun yıllardan beri beklediği Cumhuriyet Meydanı ve Yer Altı Otoparkı ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı açıldığı günden beri vatandaşların takdirini topluyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ZAFRAN TOKİ KONUTLARI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “28 MAYIS AKŞAMI CUMHURBAŞKANIMIZLA BİRLİKTE DEMOKRASİ BAYRAMINI YAŞAYACAĞIZ” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

ELAZIĞ, İKİNCİ MEYDANINA KAVUŞTU 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI HİZMETE SUNULDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, şehrin kimliğine değer kazandıran seçim vaatleri arasında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı hizmete sunuldu.

Başkan Gürkan ‘BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURUDUR’

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan GÜDER’DEN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Basın, güçlü demokrasilerin olmazsa olmazı, toplumun konuşan dili, gören gözü ve işiten kulağıdır. Gazeteciler ise, bu özel misyonu yerine getiren gönül erleridir" dedi.

‘Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarıdır’

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Malatya Kent Konseyi Malatya’nın Gönüllüleri İle Kent İçin Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği kentteki paydaşları bir araya getirerek kente dair sorunların tespit edilmesi, bunlara dair önerilerde bulunması ve bu yönde kararlar alınması demokrasi ve uzlaşma kültürünün oluşturulması misyonu doğrultusunda istişare toplantılarına devam ediyor.

Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi’nin, 3. Dönem 1. Oturumu Gerçekleştirildi

Kartal Belediyesi’nin, Kartallı çocukların demokrasi kültürünü geliştirmek ve kent yönetimine katılımlarını sağlamak amacıyla kurduğu Çocuk Meclisi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı kutlamaları kapsamında, 3. Dönem 1. Oturumu gerçekleştirildi.

20 Mahallenin İhtiyaçları, 150. Muhtarlar Toplantısı’nda Ele Alındı

Kartal Belediyesi tarafından katılımcı demokrasinin gereği olarak hayata geçirilen, ilçe sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması amacıyla 12 yıldır her ayın ilk Cumartesi günü düzenlenen Muhtarlar Toplantısı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları, Kapalı Çarşı Ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme projesi ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşa çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Gökhan Yüksel, Basın Bayramını Kutladı

Başkan Gökhan Yüksel Basın Bayramını Kutladı: Basın özgürlüğü, kalkınmanın ve demokrasinin olmazsa olmazıdır

Tarihi Kahramanlıklarla Dolu Milletimiz 15 Temmuz’da Yeni Bir Destan Yazdı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ıncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Milletimizin cesaretiyle birlik ve beraberlik içerisinde tarihe altın harflerle yazdığı 15 Temmuz kahramanlık destanının 6. yıl dönümünde 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Koçak’dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Keskin, Esnaf camiası milli iradeye yönelik her türlü tehdidin karşısındadır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları: “Şehrimizi Değerleriyle Güçlendiriyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşası ile Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Güder’e Ak Parti Heyetinden Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programları” için Malatya’ya gelen TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Yılmaz Tunç, AK Parti Genel Merkez Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş’ı Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Düzenlenen Muhtar Akademisi Sona Erdi

GÜRKAN: Demokrasi Bir Nehirse O Nehri Vücuda Getiren Muhtarlarımızdır

Başkan Gürkan’ın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Gürkan, “Cumhuriyet Bizim İçin Özgürlüktür, Hürriyettir, Demokrasidir, Yaşam Şeklidir.”

Deva Battalgazi İlçe Başkanlığından Bir İstifa Daha

Tuğba Farimaz Demokrasi ve Atılım Partisi Malatya Battalgazi Kadın Çalışmaları Başkanlığı görevinden İstifa Ettiğini Açıkladı.

KADEM Malatya İl Temsilciliğinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilcisi Mehtap Pekel ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan, “ Muhtarlar Demokrasinin Temelidir”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesinin organizesinde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Başkan Şengönül Baş verdiler ama baş eğmediler

12 Eylül 1980 askeri darbesi Demokrasi ve milli iradenin hiçe sayıldığı, Türk düşmanlarının sevindiği kara bir gün olarak tarihimize geçmiştir.

Demokrasi Bayramı Malatya’da coşkuyla kutlandı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Bayramı, Malatya’mızda da coşkuyla kutlandı.