Gazi Mustafa Kemal Atatürk Haberleri

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Haberleri

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Atatürk’ün Malatya’ya Gelişinin 93. Yılı Töreni Yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 13 Şubat 1931 yılında Malatya’ya yaptığı ilk ziyaretin 93. yıldönümü Malatya’da gerçekleştirilen Çelenk Töreni ve Malatya 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde yapılan törenle kutlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Semt Konaklarından Anlamlı Program

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 85’inci Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anıldı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Yaşasın Zafer

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver yayınladığı mesaj ile 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı. Işıkver mesajında ‘Büyük Türk Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve ülkemizin gözbebeği şanlı Ordumuzun, Türk Silahlı Kuvvetler Günü'nü yürekten kutlar, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun…’

‘Öğretmenler Günü’ Kartal’da Bayram Havasında Kutlandı

Kartal’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde geleceğin mimarları olan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir kutlama programı düzenlendi.

ATATÜRK’ÜN ELAZIĞ'A GELİŞİNİN 85. YIL DÖNÜMÜ PROGRAMI BELLİ OLDU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a gelişinin 85. Yıl dönümü kutlama tören programı belli oldu.

Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde kendilerinin hazırlayıp sundukları özel bir program ile andılar.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder ATATÜRK’ü şükranla anıyoruz…

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. Yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Onun bize çizdiği aydınlık yol, her daim rehberimiz olacak ve eserlerine tüm halkımız sahip çıkacaktır…

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Ulu Önder Atatürk 10 Kasım’da Kartal’da Minnetle Anılacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 84’üncü yıl dönümünde Kartal Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle anılacak.

Kartal’da Büyük Zaferin 100. Yılına Yakışır Görkemli Kutlama!

26 Ağustos 1922’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan ve Kurtuluş Savaşı’nı zafere taşıyan Büyük Taarruz’un 100. yıl dönümü, gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Vali Toraman’dan 84. Yıl Mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’a gelişinin 84. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Apohan'dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, dünyanın tanıdığı büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz

Uluslar arası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83 .ncü Ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan Kiraz, 19 Mayıs, bağımsızlığın ilk adımının atıldığı gündür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Örgütü tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 102.yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunda bulunuldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümü’nün 82. Yıl Dönümünde Törenlerle Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82.yıl dönümünde düzenlenen törenlerle anıldı.

Başkan Akgün'ün “10 Kasım Atatürk’ü Anma ” Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atatürk'ü ve Cumhuriyeti Kuranları Rahmetle Anıyoruz

10/Kasım/1938 günü, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Hakkın Rahmetine kavuştuğu gündür.

Başkan Gürkan'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümü dolayısıyla yayımladı.

Başkan Apohan’dan 10 Kasım Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Başkanı Selim Apohan ''Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum”

Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yıldönümü kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bir asırlık şanlı geçmişe sahip milli mücadelenin zafere ulaşmasında ve yeni devletimizin kuruluşunda görev üstlenen kahramanlarımızı saygı, şükran ve minnetle yad ediyorum.

Başkan Şerifoğulları: Gazi Mustafa Kemal Ve Silah Arkadaşlarını Rahmetle, Minnetle Anıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Elazığ’ı ziyaretinin yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıfı eğitimde fark yaratıyor…

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L sınıf öğretmeni, 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri dahilinde öğrencileri ile dersler ve öğretim programlarındaki sarmallık ilkesi dahilinde “Atatürk’e Mektup Yazıyoruz” başlığı altında sınıfça, Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duygularını anlattıkları mektup yazma etkinliği düzenlediler.