Kış Haberleri

Kış Haberleri

Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Geleneksel Ramazan Etkinliklerine Elazığlılardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, sahne alan Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi tarafından muhteşem bir konser verildi ve sema gösterisi yapıldı.

Glokom Kalıcı Görme Kaybına Yol Açmasın!

Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor.

Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi Sahne Alacak

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, şehrin maneviyatını destekleyen Ramazan programında Konya Tasavvuf Musikisi Korosu ve Sema Mukabelesi sahne alacak.

Başkan Gürkan, Gençlik Kampımız Türkiye’deki En Donanımlı Parklardan Biridir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde bulunan Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, Gençlik kampının kısa süre zarfında açılacağı söyledi.

Elazığ Belediyesi’nden Bin Kişilik İftar Sofrası

Elazığ Belediyesi ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonunda bin kişilik iftar sofrası kurulacak.

Keskin’den KOSGEB Kredi Ödenmesi Açıklaması 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB ödemelerinin yeniden başladığını açıklayarak, ilk etapta sırada bulunan 1.723 kişiye kredi ödemelerinin ulaştırılacağını kaydetti.

Cinsiyetin Değil, Niteliğin Kıstas Olduğu Bir Teknoloji Dünyası

Yapılan araştırmalar, teknoloji sektöründe kadınların temsil edilme oranının hâlâ çok düşük olduğunu gösteriyor.

10 Soruda Endometriozis Testi!

Toplumda ‘çikolata kisti’ olarak bilinen endometriozis, rahmin içini kaplayan endometrium dokusuna benzer dokuların rahim dışında büyümesiyle ortaya çıkan kronik bir hastalık.

Baharda Sağlıklı Ve Işıltılı Bir Cilt İçin 6 Altın Öneri!

Kış mevsiminin olumsuz hava koşulları, yanlış yaşam alışkanlıkları ve stres derken cildimiz iyice yıprandı.

Milletvekili Ejder Açıkkapı: Teknova OSB 3 Binden Fazla Kişiye İş İmkanı Sağlayacak

Elazığ'ın 2. Organize sanayi bölgesi Teknova OSB'de kurulan 293 sanayi parselinden 115'inin yatırımcılara tahsisi gerçekleşti.

Bakan Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

Tiroit Nodülleri Hakkında Çok Önemli Bilgiler!

Ses kısıklığı ya da sesinizde çatallanma oluyor, boynunuzda şişlik ya da yutkunurken hareket eden kitle hissediyor, nefes almada güçlük mü çekiyorsunuz?

Elazığ'da Bugün 8 Kişi Vefat Etti

Elazığ Belediyesi Mezarlık Müdürlüğünden Alınan Bilgiye Göre Elazığ'da Bugün 8 Kişi Vefat Etti.

Elazığ'da Vefat Edenlerin Listesi

Elazığ Belediyesi Mezarlık Müdürlüğünden Alınan Bilgiye Göre Elazığ'da Bu Gün 11 Kişi Vefat Etti.

Ustalık Dönemine Yakışır Marka Projeler

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde de Elazığ için birbirinden kıymetli marka projeler hazırladıklarını ifade ederek; “Hemşehrilerimizin desteği ve teveccühü ile bu kutlu yoldaki görevimize daha güçlü adımlarla devam ettiğimiz takdirde, marka projelerimizi yatırıma dönüştürerek, Elazığ’ın inşa ve ihyasına kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye’de ABD ve Avrupa’dan daha fazla görülüyor

Kistik fibrozis, fenilketonüri ve SMA hastalığı gibi yenidoğan bebeklerde taranan, son zamanlarda bazılarının adını daha sık duyduğumuz nadir hastalıklar, tüm dünyada yaklaşık 7 bin hastalığı kapsıyor ve bu hastalıklar 300 milyon kişiyi etkiliyor.

‘100. YILIN İZİNDE: ATATÜRK’ Sergisi Ziyarete Açıldı

Elazığ Belediyesi ve Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği (YEPDER) destekleri ile düzenlenen “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

8. Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti Belli Oldu

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan, topluluk platformu KızlarSoruyor, geleneksel "Sevgililer Günü Yılın Sembol Çifti" Anketi için ülkenin en gözde çiftlerini arenaya aldı ve rekabeti başlattı! Toplamda 8963 kişinin oyu ile ‘8. Sevgililer Günü Sembol Çifti’ belli oldu.

Tüylenme, Sivilce ve Saç Dökülmesi Bu Sendroma İşaret Edebilir

Memorial Bahçelievler Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Doç. Dr. Taha Takmaz, Polikistik Over Sendromu ile ilgili bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Soğuk kış günlerinde sahipsiz sokak hayvanları için düzenli olarak Malatya’nın önceden belirlenen 25 bölgesinde hem hazır mama şeklinde hem de ekmek olarak yemleme yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.

Soğukta Açlıkla Mücadele Eden Can Dostları Unutulmuyor

Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının aç kalmamaları için ilçenin çeşitli noktalarına kuru mama bıraktı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı Yerinde Dönüşüm Ofisi ve Yer Seçimi Ofisini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilen kısa arada Elazığ'da temaslarda bulunuyor.

Enflasyon Düzeltmesinin Şirketlere Olan Etkisi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ tarafından düzenlenen toplantıda; enflasyon düzeltmelerinin şirketlere olan etkisi konuşuldu.

Yeni Özbekistan’da Üçüncü Rönesans’ın Fikir Mecmuası Olarak Cedid Gazetesi

Şevket Mirziyoyev’in 2016 yılında göreve gelmesiyle birlikte ülkede siyaset, ekonomi, dış politika alanları başta olmak üzere hayata geçirilmeye başlanan önemli reformlar “Yeni Özbekistan” stratejisi içinde ele alınmaktadır.

Açıkkapı: Kısa Çalışma Ödeneği Asgari Prim Ödeme Gün Sayısı 450 Olacak

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, bütçe komisyonunda görüşmeleri tamamlanarak Genel Kurul’a sevk edilen İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şehitlere Yönelik Provakatif Paylaşım Yapan Kişiler Yakalandı

Sosyal medyada şehitlerle ilgili provokatif paylaşım yapanlara ilişkin sanal operasyon yapıldı.

Okullarda ilk kez düzenlenecek: Kış şenliği

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Elazığ'a ulaşan talimata göre; bu yıl ilk kez sömestr tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli bir hafta geçirmeleri, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmasının teşviki için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecek.

Ofis Yaşamında Bel ve Boyun Fıtıklarına Karşı Önleminizi Alın

Boyun ağrıları da son yıllarda özellikle uzun süre bilgisayar başında çalışan kişileri tehdit ediyor.

Tansiyon ve diyabete karşı egzersiz yapın, sağlığınızı koruyun

Memorial Wellness Medikal Fitness Bölümü’nden Hasan Ercan, düzenli egzersizin diyabet, tansiyon, kalp ve damar hastalıkları üzerindeki olumlu etkisi hakkında bilgi verdi.