AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı Yerinde Dönüşüm Ofisi ve Yer Seçimi Ofisini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilen kısa arada Elazığ'da temaslarda bulunuyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünü ziyaret eden Açıkkapı, burada İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, Müdür yardımcısı Fatih Önalan ve kurum yöneticilerinden şehirde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra yerinde dönüşüm ve yer seçim ofisini de ziyaret eden Açıkkapı , yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Biliyorsunuz meclisimiz kısa bir ara verdi. Tabii Elazığ'ımıza kavuştuk. Burada kıymetli hemşehrilerimizle hasbihâl edip, kurum ziyaretlerinde bulunarak ilimizde devam eden çalışmalar ve projelere dair bilgi alıyoruz. Bugün Cuma namazımızın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Sayın Müdürümüz Hikmet Şişecioğlu ve Müdür yardımcısı Sayın Fatih Önalan ile şehrimizi konuştuk.

Daha sonra yerinde dönüşüm  ve yer seçim ofisini ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldık. Burada aziz şehrimiz ve şehrimizin güzel insanlarına  hizmet noktasında taş üstüne taş koyan her bir kardeşimize şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim işlerini kolaylaştırsın. Kurum ziyaretlerimiz ve vatandaş buluşmalarımızı sürdüreceğiz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN