Nato Haberleri

Nato Haberleri

Bakan Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

TELMİH’TEN TEŞEKKÜR

Telmih Kitap Koordinatörü Talat ÖZER Gerçekleşen 4. Elazığ Kitap Fuarı Sonrasında Açıklamalarda Bulundu.

Nato Genel Sekreter Yardımcısı Guy B. Roberts Masa Strateji Merkezi Özel Davetli Olarak Türkiye’ye geliyor.

Amerika Savunma Eski Bakan Yardımcısı ve Nato Genel Sekreter Yardımcısı Guy B. Roberts Masa Strateji Merkezi’ne Geliyor

MEB’deki Değişim Süreci, Elazığ’a da Yansıdı

Daha önce Eğitim Müfettişleri Koordinatörü olarak görev yapan Vedat YILDIRIM, 28.09.2023 günü MEB'den gelen kararnameyle Elazığ Eğitim Müfettişleri Başkanlığına atandı.

Halkbank Heyeti’ne ETSO Üyelerinin Sorunları Aktarıldı

Halkbank Kobi Pazarlama Daire Başkanı Murat Yıldırım, Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Mahmut Şimşek, Malatya Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz, Malatya Bölge Kobi Pazarlama Bölüm Müdürü Ahmet Turan Başer, Elazığ Şube Müdürü Cemgil Kaya, Hürriyet Şube Müdürü Coşkun Aksoy ve Sanayi Sitesi Şube Müdürü Seda Tunç, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Gençlerden, Kıdemli Gençlere Vefa

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi organizasyonu ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Malatya’da üniversite eğitimi alan kız öğrencilere dönük Ortak etkinlik düzenlediler.

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Mustafapaşa Mahallesinde

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı ve Bölge Koordinatörü Av. İbrahim Gök Mustafapaşa mahallesi sakinleri ve muhtarının davetiyle, TOKİ konutlarındaki mağduriyetlerini ve yaşadıkları sorunlarını dinledi.

Elazığ MEM AR-GE’den Bölgeye Hitap Eden Dev Proje

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü ‘Teknoloji ile Donatılmış Seralara Kavuşuyoruz’ Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Eğitimi Programı sessiz sedasız düzenlenen İl MEM Müdür Yardımcısı Fatih KÖMÜRLÜ ’nün katıldığı Sertifika Programı ile sona erdi.

Ölçücü'den ‘Sınav’ Uyarısı

ÖSYM Elazığ Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ali Ölçücü YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavına girecek öğrencilere uyarıda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü Av.İbrahim Gök Uyarmıştı

Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü Av.İbrahim Gök İstinaf Mahkemeleri İçin Siyasileri Uyarmıştı...

TKDK'dan Elazığ'a Dev Yatırım

TKDK Elazığ İl Koordinatörlüğü 11. Başvuru Çağrı Döneminde toplam yatırım 536 Milyon TL olan 179 adet proje başvurusu yapıldı.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Malatya Gastronomisine Katkı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile il dışından gelerek Malatya’da eğitim gören üniversiteli kız öğrencilerine Malatya yemeklerini öğretmek konusunda ki çalışmaları devam ediyor.

Tüfenkci'den TKDK ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

MÜSİAD üyelerine TKDK 11. Çağrı dönemi destekleri anlatıldı

MÜSİAD Dost Meclisi TKDK Konuğu, İl Koordinatörü Sertaç Yılmaz oldu

Üniversiteli Gençlere Malatya Yemekleri Öğretiliyor

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü işbirliği ile il dışından gelerek Malatya’da eğitim gören üniversiteli kız öğrencilerine Malatya yemekleri tanıtılıyor.

Başkan Karademir’den Bimyad’a Ziyaret

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla BİMYAD’ı Ziyaret Etti.

Kardeşe Vefa Derneği (Anda)’nden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Kardeşe Vefa Derneği (ANDA) Proje Koordinatörü Murat Pehlivanoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gürkan Malatya’yı Hep Birlikte Kalkındıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Paydaş’ toplantısına video konferans yöntemiyle bağlandı.

Madde Bağımlılığı İle İlgili İrşat Gönüllüleri İle Toplantı Düzenlendi

Malatya İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü programı çerçevesinde Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın katılımlarıyla İrşat Gönüllüleri ile istişare toplantısı yapıldı.

Başkan Karademir Geleceğin Adıdır Gelecek Partisi

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari Mali İşler Başkan Danışmanı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir Basın Açıklaması Yaptı.

'1000 Okul Projesinde Sanatsal Yetenekler Yarıştı”

Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi Koordinatörlüğünde düzenlenen ''1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor'' etkinliğine katılan eserler, jüri komisyonu tarafından değerlendirildi.

Açıkkapı’ya Yeni Görev

26. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörlüğüne atandı.

MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu TKDK

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Geleneksel olarak düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının yeni dönem de ilk konuğu Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz bey oldu.

Ağbaba, Motokuryelere Sahip Çıktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, salgın döneminde aylardır risk altında canları pahasına sipariş yetiştirmeye çalışan ve sayıları bir milyonu bulan motokuryelerle basın toplantısı gerçekleştirdi.

TKDK 10. Çağrı İlanı Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Elazığ TSO ve TKDK İl Koordinatörlüğü işbirliğinde TKDK 10.Çağrı İlanı bilgilendirme ve istişare toplantısı kurum ve STK başkan ve temsilcilerinin katılımı ile webinar üzerinden gerçekleştirildi.

Başkan Sadıkoğlu Malatya IPARD desteklerinden azami fayda sağlamalı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç’u ziyaret ederek IPARD-II 10. Çağrısı kapsamında açıklanan desteklerden Malatyalı üretici ve yatırımcıların azami ölçüde fayda sağlaması için destek talebinde bulundu.

Gürgöze Ailesinin Acı Kaybı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Ramazan Gürgöze'nin annesi vefat etti.

Hizmetlerimizle Bölgemizde Farkındalık Oluşturuyoruz

Ak Parti Yerel Yönetimler Gençlik Meclisi Bölge Koordinatörü Topaloğlu, Emanet Çarşıyı İnceledi

Başarılarınız, Göğsümüzü Kabarttı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Çınar, Teknofest 2020 Festivaline Katılacak 'Anatolıa' Takımını Ağırladı

'Türkçe soruları zorlukta matematikle yarıştı'

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Liselere Geçiş Sınavı sona erdi. Sınav sorularını değerlendiren İSTEK Okulları Sınav ve Yayın Koordinatörü Mustafa Yazıcıoğlu, 'Mart ayında başlayan koronavirüs salgını sonrası öğrenciler, uzaktan eğitim sistemine adapte olmakta biraz zorluk çekmişlerdir.