Grup 571 Elazığ'da

Elazığ Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Kültür Park'ta sahne alan Türkiye'nin ilk çocuk ilahi grubu Grup 571 konseri, büyük beğeni topladı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri, Kültür Park ve Harput'ta büyük bir coşku ve katılımla devam ediyor.  Elazığlılar her akşam, düzenlenen etkinlikler, ezgi ve ilahi konserleriyle Ramazanın manevi havasını doyasıya yaşama fırsatı buluyorlar.
Elazığ Belediyesi'nin Kültür Park'ta düzenlediği programlar kapsamında sahne alan İsmail Uslu yönetimindeki Grup 571 konserini, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz eşi Nebahat Yanılmaz ile birlikte izledi. Minik semazenlerin renklendirdiği konserde, Başkan Yanılmaz eşiyle birlikte, '571'de Bir Güneş Doğdu' parçasına sahneden eşlik etti.
Konser sonrası bir açıklama yapan Başkan Yanılmaz, Ramazan ayının en iyi şekilde yaşanması temennisinde bulunarak, "Kültür park ve Harput'ta Ramazan ayı süresince özel programlarımız devam edecektir. Grup 571 üyelerine bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Yanılmaz konser sonrası İsmail Uslu'ya Elazığ'ın yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye takdim etti. Uslu da Başkan Yanılmaz'a Grup 571'in cd'lerinden oluşan bir hediye takdim etti.
RAMAZAN SOKAĞI HAZARDAĞLI KAVŞAĞI'NDA
Başkan Yanılmaz daha sonra Hazardağlı Kavşağı'nda açılan Ramazan Sokağı'nı ziyaret etti. Stantları tek tek dolaşan Başkan Yanılmaz, "Bu yılki Ramazan Sokağı adeta fuar alanı gibi olmuş. Çok farklı stantlarla ve geniş ürün yelpazesiyle oldukça kapsamlı" dedi. 
ÇOCUKLARA BAŞKAN AMCALARINDAN SATRANÇ TAKIMI
Serin havası, muhteşem programlar, ışık eşliğindeki su dansı gösterisi, çocuklara özel programlar ve özel ikramlarla Elazığlıların vazgeçilmezi olan Kültür Park, çocukların da vazgeçilmezi oldu. Aileleriyle birlikte Kültür Park'ın tadını çıkaran çocuklar, Başkan Amcalarına özel ilgi gösteriyorlar. Katıldığı her programda çocuklar tarafından çembere alınan Başkan Yanılmaz, dağıttığı hediyelerle de hem minik kalpleri fethediyor, hem de gelişimlerine destek sağlıyor. Her çocuğa bir satranç takımı ulaştırmayı hedefleyen Başkan Yanılmaz, "Geleceğimiz olan çocuklarımıza yapacağımız katkı, atabileceğimiz en önemli adımların başında gelmektedir" dedi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN