Belediye Personeline Kalite Semineri

Elazığ Belediyesi, çalışanlarına yönelik 'Kalite ve Çevre Bilincinin Artırılması' konulu, 9 gün sürecek bir eğitim başlattı

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek programı kapsamında başlatılan seminerde, Kalite Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitmen Gamze Özdamar tarafından çevre yönetim sistemi ve çevre bilincinin artırılması konularında eğitim verilecek.
Belediye Meclis Salonu'nda başlayan eğitim seminerine, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Varol, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Enez ve personel katıldı. Seminere ilişkin bir değerlendirme yapan Başkan Yardımcısı Mahmut Varol, "Eğitimlerle kazanacağımız bilgi, birikim ve donanımla halkımıza daha kaliteli bir hizmet sunacağız. Tüm personelimiz 9 gün sürecek bu eğitimden geçecektir. Personelimizin gelişimine yönelik farklı konularda eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecektir" diye konuştu.
Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Enez ise seminer kapsamında personelin 30 ana başlık altında bilgilendirileceğini belirterek, eğitimlerin personele önemli katkılar sağlayacağını kaydetti.
Konuşmaların ardından Eğitmen Gamze Özdamar, kalite yönetiminde denetim ve süreklilik konularında bir sunum yaptı. Personele yönelik 9 gün sürecek eğitimler kapsamında çalışanlar dönüşümlü olarak, seminerlere katılacak.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN