Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

MÜSİAD Nisan Ayı Sameks Verileri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Nisan ayı SAMEKS verileri açıklandı.

SON DAKİKA 23, 11 YAŞINDA

İnternet haberciliğinde bir marka değer kimliği kazanan Son Dakika 23, 11. yaşını kutluyor.

Son Başvuru Tarihi Bugün

MSB, "Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 1.829 (bin sekiz yüz yirmi dokuz) Açıktan Sürekli İşçi Temini yapılacaktır." ifadeleri ile personel alımı yapacağını açıklamıştı.

Eğitime Tam Destek! Hediyeniz Bizden Projesi

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Eğitimine Büyük Destek

ELAZIĞ BELEDİYESİ, GRİ KOÇ’U ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURACAK

Türkiye’nin sınav öncesi motivasyon eğitiminde en etkili isimlerinden Gri Koç, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği programda “Gelecek Sensin” projesi kapsamında gençlerle seminerde bir araya gelecek.

Yeşil Malatya’ya Yeşil Belediyecilik

Yeşil Belediyecilik anlayışına önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanları içerisinde bulunan park ve bahçelerde ilaçlama, ağaçlandırma, çim biçme ve sulama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak; Malatya Sabancı Kültür Sitesi Yenileneceğini Duyurdu

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alan ve yıkımına karar verilen “Malatya Sabancı Kültür Sitesi” yerine yeni bir merkez inşa edileceğini belirtti.

Vahap Küçük Hayır Çarşısı Hizmete Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vahap Küçük Hayır Çarşısı vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.

“YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” İzleyicilerden Büyük Beğeni Aldı

Mahmut YILDIRIM Rejisörlügünde, Almila Tiyatro Atölyesi, “YEDİ KOCALI HÜRMÜZ” oyunu ile sahne aldı.

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

1/B Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN’ün aynı okul Rehber öğretmeni Serkan YILDIZ ile Okul Tabanlı İzleme Sistemi “OTİS” kapsamında hazırladıkları proje ile farklı etkinlikleri ile dikkatleri çekiyorlar.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, KONUT, İŞ YERİ VE ARSA İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Başkan Taşkın: ‘Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Genç Çifte Mutluluklar Diliyoruz

Varlık ve Aslan ailelerinin mutlu gününde Fetanet Işılay ve Muhammed Onur, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen törenle mutluluğa yürüdüler.

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği

1/B Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN – Rehber Öğretmen Serkan YILDIZ, hazırladıkları OTİS Kapsamında hazırladıkları; Kültür – Sanat - Spor Dostu Okul Projesi faaliyetlerine kapsamında; üyesi olduğu Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Tiyatro etkinlikleri ile öğrencilerinde kültürel değerleri yaşarken, öğrenmelerine katkı sağladı.

Toplam 14947 haber.