Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Açıkkapı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’ün, Ramazan Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Bayrama Hazır

Elazığ’da Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Yarın başlayacak Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlar, vatandaşların huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için önlemlerini aldı.

TFF Seçim Tarihini Resmen Açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın tarihlerini göz önüne alarak 18 Temmuz'da seçime gideceklerini duyurdu.

Başkan Er Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ramazan Bayramı dolayısıyla eşi Sevgi Er ile birlikte MİAD Çocuk Evleri Sitesinde devlet korumasında olan çocukları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Başkan Taşkın’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bayramın İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.

Elazığ’da Randevuya Gitmeyen Yandı

1 yılda 20 milyon hastanın randevu alıp muayeneye gitmediği Fransa’da yeni uygulamayla 24 saat önceden randevusunu iptal etmeyenler yaklaşık 175 TL bedelinde ödeme yapacak.

Balıkçılar Sezonu Kapatıyor

15 Nisan başlayacak olan av yasağı ile balıkçılar sezona veda edecek. Elazığ’daki balıkçı esnafları sezonun pek iyi geçmediğini söyledi.

KARAGÖZ VE HACİVAT RAMAZAN AKŞAMLARININ TADI OLDU

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin son gününde Ramazan’ın geleneksel eğlencesi haline gelen Karagöz ile Hacivat orta oyunu sahne aldı.

Başkan Er’den Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Ramazan’ın Özünde Yer Alan Manevi Duygularla Gönlümüzü Tüm Kardeşlerimize Açmalıyız”

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların, daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Başkan Er’den Polis Haftası Mesajı

Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er; “Türk Polisi, Aziz Milletimizin Gurur Kaynağı Olarak Görevini İfa Etmektedir”

ELAZIĞ BELEDİYESİ, CAMİLER VE TÜRBELERİ GÜL SUYU İLE YIKIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler ve türbeler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkandı.

Bayram Taşkın Başkanlığında İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı yapıldı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Fenerbahçe Sahadan Çekildi

Tartışmaların odağındaki Süper Kupa Finali mücadelesinde ilk düdük geldi.

Toplam 14947 haber.