Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ’da Altın Borcu Olanlar Dikkat!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.

Elazığlılara Oh Dedirtecek Haber Geldi

Ekonomik sıkıntı yaşayan Elazığlılar bu haberle rahat bir nefes alacak. Biriken borçlarınız teker teker silinecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ HANIMELİ EL SANATLARI SERGİSİ AÇILDI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı Hanımeli El Sanatları Sergisi açıldı. Düzenlenen açılış törenine, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Gül ve kursiyerler katıldı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KENT MÜZESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer olarak hayata geçirilecek olan Kent Müzesi’nin sona gelinen çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi Turistik Doğu Ekspresine alternatif iki yeni turistik tren, ikinci seferini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ‘YAPI OKULU’ Eğitim Projesini Başlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi üniversitelerle iş birliği içerisinde "Yapı Okulu" eğitim projesini başlatarak, depreme karşı daha bilinçli ve dayanıklı yapılar inşa edilmesini sağlayacak.

Milletvekili Ölmeztoprak ‘Malatya’da İmar Ve İhya Çalışmaları Sürüyor’

Malatya’da, 6 Şubat depremleri sonrası kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalarda ki son durumu paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için çalışmaların durmaksızın süreceğine söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Fide Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Orduzu Katı Atık Entegre Tesisinde yetiştirdiği binlerce sebze fidesini, vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıttı.

M.Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanı Oldu

Elazığ Kent Konseyinin 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda, Kent Konseyi Başkanlığına Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı-Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca seçildi.

Elazığ Hipodromu Farklı Etkinlikleri İle Dikkat Çekiyor

Elazığ Hipodromu, yönetimin farklı vizyonu ile; Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Bakan ÖZHASEKİ ‘Kimsenin Endişesi Olmasın Bu Hasarların Altından Kalkacağız’

Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Eden Bakan ÖZHASEKİ, “İyi niyetle yola çıktık. İyi niyetle yola çıkanın en büyük yardımcısının önce Cenab-ı Allah sonra vatandaşımız olduğuna inanıyorum. İnşallah bu hasarların altından da en kısa sürede kalkacağız.”

HAMZABEY BARAJ SUYU, ATAŞEHİR MAHALLESİ’NE VERİLMEYE BAŞLANILDI - DÜZELTME

Elazığ Belediyesi’nin Hamzabey Baraj suyunu şehir geneline ulaştırmaya yönelik projesi ilerliyor. Daha önce derin su kuyularıyla içme suyu ihtiyacı karşılanan Ataşahir Mahallesi’ne Hamzabey Barajı'ndan su verilmeye başlandı.

Karakoçan’da 450 Konut Daha Doğal Gaz Konforunu Yaşayacak

Elazığ ilinin Karakoçan ilçesinde 8 bin aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturan Aksa Doğalgaz, 2024 yılı içinde genişleme çalışmaları kapsamında TOKİ konutları dahil 450 konuta daha doğal gaz ulaştırmayı hedefliyor.

Telmih Ankara Kitap Fuarında

Elazığ’dan yayın hayatına devam eden Telmih Kitap 20. Ankara kitap fuarında okurlarıyla buluştu. 20 yazar ve şairlerle fuara katılan sanatçılar yoğun ilgiyle karşılandı.

Başkan Mehmet Bayram, Doğanşehir'in İmar ve Yapım Planlarını Konuştu

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen bir dizi çalışmalar için Malatya'ya geldi. Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, ziyaret kapsamında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen'e Doğanşehir ile alakalı Doğanşehir'in imar ve yapım planları ile ilgili istişare ettiler.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yeni Sanayi Sitesi Açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Toplam 14947 haber.