Değerler Eğitimi Haberleri

Değerler Eğitimi Haberleri

Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ Açarak Fark Yarattı.

İlimiz Merkez İsmet Paşa İlkokulu Değerler Eğitiminde yaşanmadan kazanamayız diyerek, ‘DÜRÜSTLÜK MANAVI’ Açarak Fark Yarattı.

KARAKOÇAN İLÇEMİZ SARICAN İLKOKULU’NDAN MUHTEŞEM PROJE ETKİNLİĞİ

Yıl boyunca okul olarak yürütülen 4 adet e Twinning projesi ve değerler eğitimi özgüven ayı ahşap oyuncak boyama projesi sergisi 28 mayıs 2018 tarihinde Sarıcan İlkokulunda yapılmıştır.

Müfredatta "bağımlılıkla mücadele" vurgusu

Millî Eğitim Bakanlığınca güncellenen müfredatta, değerler eğitimi kapsamında tüm derslerde bağımlılıkla mücadele ve bağımlılığı önlemeye yönelik kazanımlara yer verilirken, ilkokullardan lise son sınıflara kadar bazı derslerde bağımlılık yapıcı maddelere karşı mücadele ayrı başlıklar halinde vurgulandı.

“Medine Kahramanı Fahrettin Paşa" Konferansı

2018 yılını kültür, sanat, edebiyat ve değerler eğitimi yılı ilan eden Elazığ Belediyesi, etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

Değerler eğitimi toplantısı

MEB Talim ve Terbiye Kurulu Bşk.A.Durmuş, Değerlerimizi programlarımızın eksenine yerleştirmemiz, öğrencilerimize aktarma çabamız önemli bir gündem maddesidir.

EĞİTİMCİ - YAZAR GAZİ KARABULUT’TAN DEĞERLER EĞİTİMİ HİKAYE SETİ

Haber Sitemiz Köşe Yazarlarından olan, eğitimci yazar Gazi Karabulut “Yaşanmış Hikayelerde Değerler” başlığı altında on hikaye yazdı.

Erdem, "Değerlerimizle Varız" temalı sergiye katıldı

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Değerlerimizle Varız" temalı sergiye katıldı. "Değerler eğitimi kavramı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

EKG Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu değerler eğitimi odaklı yeni bir oyunla sahne aldı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği, dernek senarist ekibince senaryosu yazılan madde bağımlılığını konu alan tiyatro oyununu, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Gençlik Merkezi ile ortaklaşa düzenledikleri faaliyet kapsamında Elazığ belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelediler.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu, “KANDIRILMIŞ HAYALLER” Oyununu Sahneliyor.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu, değerler eğitimi odaklı yeni bir oyunla sahne alacaklar.

EKG Derneği Av. İbrahim Gök İlkokul ve Ortaokulu’nda Tiyatro Oyunu Sahneledi.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği İlimiz Karşıyaka Mahallesi Av. İbrahim Gök İlkokulu ve Ortaokulu’nda değerler eğitimi odaklı “Sınıfta Bir Ders” isimli oyunlarını sahnelediler.

"Üç Kuşak Köprüsü: Zamansız Oyun Ve Oyuncaklar" isimli proje yarınlar açısından önem taşıyor.

Daha önce Elazığ Gazi Anaokulunda Anasınıfı öğretmeni olarak görev yapan Nihal BALÇIK’ın görev yaptığı Ankara İli Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen, kurumsal Web sayfalarında; “AB Projemiz Kabul Edildi” diyerek duyurdukları; Toplam 8 ülkenin katılımıyla hayata geçirilen değerler eğitimi açısından çok önem arz eden AB Erasmus Projesini yürütüyorlar.

Değerler Eğitimi Yarışmasında Türkiye Birincisi Olan Öğrencimiz Dilara ALAN’ın Ziyareti

Türkiye Değer Ödülleri Yarışmasında Eser Ödülü/Hikaye Dalında Yardımseverlik teması ile yazdığı “Amin Alayı” başlıklı yazı ile Türkiye 1. Olan Dumlupınar Ortaokulu 8/F Sınıfı öğrencisi Dilara ALAN İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BAĞLITAŞ’ı ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Anne Üniversitesi'ne Kayıtlar Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın seçim vaatlerinden biri olarak hayata geçirilen Anne Üniversitesi'ne kayıtlar başladı...