Kar Haberleri

Kar Haberleri

Maginder Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan Malatya Ziyareti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Ersin Yazıcı ve İl protokolü tarafından Malatya Havalimanında karşılandı.

Kızılay Yetimlerin İhtiyaçlarını Ramazan’da Da Karşılıyor

Ramazan yardımlarına devam eden Kızılay, yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için de düzenli nakdi destek veriyor.

Glokom Kalıcı Görme Kaybına Yol Açmasın!

Göz sinirinde incelme ve kalıcı görme alanı kaybıyla karakterize bir göz hastalığı olan glokom dünyada 70 milyon kişiyi etkiliyor.

Çocuk Kanserlerine Karşı 9 Öneri

Çocukluk çağı kanserlerinin teşhisi erişkinlere göre daha zor olabiliyor

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün Ramazan Ayını Karşılarken Yaptığı Açıklamada; "Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz." Dedi.

Endüstriyel Motor’un Makine İle Uyumu Kazandırıyor

Her yıl artan talebe bağlı olarak milyonlarca endüstriyel motor satılırken, doğru makineye doğru motoru seçmek; verimlilik, yakıt tasarrufu ve karbon salınımını azaltmak adına daha da önemli hale geliyor.

Ejder Açıkkapı: Keban'lı Hemşehrilerimiz Çoktan Kararını Vermiş!

Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı, Keban'ın önümüzdeki yerel seçimlerde rekor oyla Fethiye Atlı'yı yeniden belediye başkanı seçeceğini söyledi.

‘ELAZIĞ 4.0 PROJESİ’ Teknolojide Kadın İstihdamına İvme Kazandıracak

YILDIRIM Şirketler Grubu ve Garip & Zeycan YILDIRIM Vakfı’nın hazırladığı “Dijital Ekonomide Kadının Güçlenmesi, Elazığ 4.0” programı, kız öğrencileri teknoloji alanında kariyer yapmaları için donanımlı hale getirmeyi ve kadınların ekonomik olarak güçlenmesini hedefliyor.

Keskin’den KOSGEB Kredi Ödenmesi Açıklaması 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB ödemelerinin yeniden başladığını açıklayarak, ilk etapta sırada bulunan 1.723 kişiye kredi ödemelerinin ulaştırılacağını kaydetti.

Türkiye’de İlk Robotik Karaciğer Donör Ameliyatı Gerçekleştirildi!

Prof. Dr. K. Yalçın Polat ve ekibi tarafından Türkiye’de ilk kez bir karaciğer nakli vericisinden organ alımı işlemi “da Vinci robotik cerrahi” ile yapıldı.

İnsanlık Medeniyetinin Başladığı Yer Arslantepe Höyüğü Dür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arslantepe Höyüğü Tanıtım ve Karşılama Merkezinde incelemelerde bulundu.

Elazığ Hazırlıklı Ol!

Elazığ'da 04.03.2024 tarihinde birçok ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. FEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintileri doğrultusunda Merkez ve Karakoçan ilçelerinin çeşitli mahallelerinde yaşanacak elektrik kesintileri haberimizde...

Bakan Ersoy, kendi imkanları ile 150 depremzede esnafa klima gönderdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, aynı zamanda Deprem Koordinatör Bakanı olduğu Malatya’da depremin 1. Yıldönümünde esnaf gezisi esnasında talep edilen klimaları kendi kişisel imkanları ile karşılayıp gönderdi.

KAMU BİRLİĞİ KONFEDERASYONU 1. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

8 Bağımsız Sendikanın Bir araya geldiği ve 110 Bin Üyelik kadrosuyla Kamu Birliği Konfederasyonu 1. Olağan Genel Kurulu büyük bir coşku ve katılımla başkent Ankara’da gerçekleşti.

Balık Yağının 5 Önemli Faydası

Balık yağı günümüzde besin takviyesi olarak kullanılıyor

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘ŞEHİRDEN KAÇIŞ’ İçin Yol Gösterecek

Kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri…

Rusya Vanaları Kapatıyor: Akaryakıta Dev Zam Yolda

Rus hükümetinden Türkiye’ye kötü haber. Hükümetin aldığı karara göre Rusya 6 ay boyunca ülkenin petrol ihracatını askıya aldı.

Keskin, Hepimizin Malatya için mücadele etmesi gerekiyor

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Canbay, Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cumali Akça ve partililer Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

‘Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar’ Paneli

Özel Elazığ Bahar MTAL (Özel Elazığ Bahar Sağlık Meslek Lisesi) Yeşilay Kulübü öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk kapsamında “Toplum Hizmeti” ekseninde öğrenci arkadaşları ve özellikle ailelerin aydınlanması amaçlı “Bağımlılıkla Mücadele” amaçlı panel düzenleme girişimleri Özel Elazığ Bahar MTAL okul müdürlüğünde karşılık buldu.

Üç Kamu Bankasından Kredi Kartı Kararı

Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.

Elazığ’a Kar Gelecek mi?

Kar yağışının bu sene uğramadığı Elazığ’a Meteorolojiden sadece yüksek kesimler için kar yağışı uyarısı geldi. Peki, Elazığ’da hava nasıl olacak? İşte ayrıntılar.

Kafalar Karışık

Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getiril

Elazığlar Bu Habere Bakmadan ATM'ye Gitmeyin!

Türkiye'deki bankacılık sektöründe önemli bir değişiklik yaşandı. Bankalar, ATM'lerden yapılabilecek nakit çekim limitini 5.000 TL'den 10.000 TL'ye çıkardı.

İlk Oruç Hangi Gün?

Ramazan ayının başlangıç tarihi merak konusu oldu. 2024 yılında ilk orucun ne zaman tutulacağı ve Ramazan ayının ardından ise Müslümanların büyük sevinçle karşıladığı Ramazan Bayramı'nın tarihi araştırılıyor. Peki, 2024'te oruç ne zaman başlıyor? İşte 2024 Ramazan başlangıç tarihi ve ilk oruç günü.

Bakan Tunç, ‘Yeni Adalet Sarayımız Malatya’nın İhtiyacını Karşılayacaktır’

Bakan Tunç, ‘Yeni Adalet Sarayımız Malatya’nın İhtiyacını Karşılayacaktır’

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Akın Fevzi Çakmak Mahallesi’nde İlgi İle Karşılandı

SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi

'Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık' İsimli Tiyatro Oyunu Sahnelenecek

Elazığ Belediyesi tarafından Filistin’de yaşanan insanlık dramı için farkındalık oluşturmak amacı ile “Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Birlik Sağlık Sen Elazığ İl Temsilcisi Remzi BOZ; ‘Yaşam İle Ölüm Arasındaki İnce Çizgi, Depreme Karşı Önlem Almaktır’

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK ) ‘a bağlı BİRLİK SAĞLIK SEN ELAZIĞ İl Temsilcisi REMZİ BOZ‘un 6 Şubat 2023 Tarihinde yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketiyle ilgili basın açıklaması yayınladı.

Serbest Geçiş Sistemine Geçiliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.