Kınama Haberleri

Kınama Haberleri

Milletvekili Ağar’dan İsveç'e Kınama

Milletvekili Ağar: İsveç'te Kuran-ı Kerim'in yakıldığı alçakça eylemi lanetliyorum

Başkan Apohan'dan Kınama Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Olarak Gazeteci Burhan Karaduma’a Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

Başkan Samanlı’dan Kınama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Gazeteci Burhan Karadumana Yapılan Saldırıyla İlgili Kınama Mesajı Yayımladı.

Battalgazi Belediye Meclisi’nden İsrail'e Kınama

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısında gündeme alınan maddeleri tek tek görüşülerek karara bağladı.

Doğanşehir Belediye Meclisi'nden İsrail'i kınama

Doğanşehir Belediyesi Meclisi’nin,mayıs ayı olağan toplantısını meclis toplantı salonunda meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Tunç’un, Ramazan Bayramı ve İsrail’i Kınama Mesajı

Lider Enerji İş Sendikası Elazığ İl Başkanı Mesut TUNÇ, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Akgün’ün, Ramazan Bayramı ve İsrail’i Kınama Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” ve Terör Devleti İsrail’in Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

EBMC’den Kınama

Elazığ basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, ABD Başkanı Joe Biden, 24 Nisan'da 1915 olaylarını soykırım olarak tanımlamasına sert tepki göstererek, konunun tarihçiler tarafından araştırılması gerektiğini ifade ederek, istenmeyen olayların yaşandığı ve bunun çift taraflı olduğunu ifade etti.

Şehit mezarlarına Yapılan Saldırıya Kınama 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Gençlik Kolları Genel başkanı Serkan Can Özbey ve Malatya il başkanı Serkan Aybar, yapılan bu alçakça saldırıyı kınadılar.

Büyükşehirden Ermenistan’a Kınama

Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı.

Elazığ Müsiad’dan Ankara Barosuna Kınama

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren; Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı Ramazan Ayının ilk Cuma günü verdiği Hutbedeki açıklamaları nedeni ile eleştiren Ankara Barosunu kınadı.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den Kınama…

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Türk bayrağını yırtma küstahlığını gösteren FAŞİST ruhlu Yunan milletvekilli Loannis Lagos, gösterdiğin bu provokasyonun fitilini ateşleme eylemi, aldığın eğitim ve genetik kodlarında taşıdığın karakterindir.” Dedi.

Başkan AKGÜN’ün Yeni Zelanda’da iki camiye yapılan saldırıları kınama mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı, Milli Beka Hareketi Doğu Anadolu Bölge Başkanı Başdanışmanını Metin AKGÜN “Küresel boyutta; Müslümanlara yönelik önyargılı yaklaşım ve dışlamanın, yabancı düşmanlığı sonucunda radikal grupların güçlenmesinin, tüm insanlık için endişe ve kaygı verici bir durumu tetikleyeceğine dikkat çekeriz.” Dedi.

BAŞKAN YANILMAZ;” HAİNLER EMELLERİNE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAYACAK”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 18 Ağustos 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen hain terör saldırısının yıldönümünde bir kınama mesajı yayımladı.

MÜSİAD; "SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÖNELİK YAPILAN ŞİDDETİ KINIYORUZ."

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun, geçtiğimiz günlerde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi de gerçekleşen doktor ve hastane personeline saldırı olayına ilişkin bir kınama mesajı yayımladı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN, Fransa’yı kınadı…

EKG Derneği Başkanı AKGÜN; “Fransa’da Kur’an-ı Kerim için yapılan hadsiz kampanyayı şiddetle kınıyor, akıl ve mantık sınırlarına davet ediyoruz.” Dedi.

BBP MALATYA YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANI ERCAN ALTUNKAYA’dan KINAMA MESAJI.

BBP MALATYA YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANI ERCAN ALTUNKAYA yapmış olduğu yazılı açıklamada, NATO yı ve Norveç i yapmış oldukları tatbikat rezaletinden kınadı..

Başkan Metin AKGÜN, NATO’yu 2017tatbikatındaki eylemlerini kınadı .

Başkan Akgün, NATO’nun 8-17Kasım Trident Javelin 2017tatbikatında devletimizi karalamaya, aşağılamaya yönelen, haddi aşan menfur eylemlerini nefretle kınıyoruz

MÜSİAD BAŞKANI UZUN: “HOLLANDA’NIN TUTUMU AÇIK BİR TACİZDİR”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Başkanı Hasan Uzun, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin iptal edilmesi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya'nın bulunduğu aracın durdurulması ile ilgili kınama mesajı yayımladı.

EKG Başkanı M.AKGÜN, Kayseri’deki bombalı terör saldırısını kınama mesajı yayımladı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Maarif Müfettişi Metin AKGÜN, Kayseri’de çarşı iznine çıkan er ve erbaşlarımıza yapılan bombalı terör saldırısı nedeniyle bir kınama mesajı yayımladı

MHP’Lİ ERDOĞAN: TÜRK MİLLETİ BU YÜCE MECLİSTEN KINAMA BEKLEMİYOR

MHP MYK Üyesi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Terör Örgütleriyle Mücadelede Yaşanan İdari, İstihbari Ve Güvenlik Sorunlarının Tespiti, İhtiyaçlarının Belirlenmesi, Zafiyetlerin Giderilmesi, Sorumluluğu Ve İhmali Olanların Tespit Edilmesi İçin Verdiği Meclis Araştırma Önergesi Üzerine bir konuşma yaptı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Hain Terör Saldırısını Nefretle Kınıyoruz.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği ve Harput Sancak Haber Ailesi adına; hain terör saldırısında hayatını kaybeden meşum kardeşlerimize, aziz şehitlerimize; Allah'tan (C.C.) rahmet, başta kederli ailesine, bütün yakınlarına, sevenlerine ve azizi milletimize başsağlığı ve ayeti kerimenin ışığında Sabr-ı cemil diliyoruz.

TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN KINAMA MESAJI

Rusya hükümetini ve diktatör Putin’i Kırım Tatar Milli Meclisi’ne yönelik saldırılarından dolayı şiddetle kınıyoruz

TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİ:''Ankara'daki Hain Saldırıyı kınadı''

Tek bir şeye muhtacız; içerdeki kavga ve çekişmeleri bir kenara bırakıp büyük tehdidi omuz omuza göğüslemeyi başarmalıyız.

Başkan Yanılmaz, Sultanahmet Saldırısını Kınadı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sultanahmet'te meydana gelen canlı bomba saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, bir kez daha terörü lanetledi

Fırat Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığını Basın Açıklaması Yaptı:

ODTÜ’de mescitten namaz çıkışı öğrencilerin darp edilmesi olayını ve bu olayın yaşanması sürecinde sessiz kalan ODTÜ’ rektörlüğünü kınıyor

Başkan Apohan, Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) Genel Başkanı Selim Apohan Bugün Ankara’da Meydana gelen patlama olayında hayıtını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı ve kınama mesajı yayımladı.

MÜSİAD SURUÇTAKİ SALDIRI KINAMA MESAJI

Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terör'dür, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısındayız.

Av. Şeref Malkoç: “Bu Anayasa İle Kalkınamayız”

Elazığ Belediyesi tarafından aylık olarak düzenlenen Şehir Konuşmaları programının bu ayki konusu, Yeni Türkiye ve Yeni Anayasa oldu

“Ama”sız Kınamak, “Müstağrip”lerimiz Ve İslâm Dünyası

TÜRK OCAKLARI GENEL BAŞKANI PROF.DR.MEHMET ÖZ...