Muharrem Ayı Haberleri

Muharrem Ayı Haberleri

Başkan GÜDER: ‘Muharrem Ayı Dayanışma ve Paylaşmadır’

Battalgazi Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale getirilen aşure etkinliği bu yılda devam etti. Belediye hizmet binası içerisinde gerçekleştirilen etkinliğe personeller ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Güder Alevi Dedeleriyle Muharrem İftarında Bir Araya Geldi

Muharrem ayı dolayısıyla alevi dedeleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizler susmayacağız. Zalimin karşısında dik duracağız.” dedi.

Başkan Güder’den Hicri Yılbaşı Ve Muharrem Ayı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hicri yılbaşı ve Muharrem ayı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam dünyasının Hicri yılbaşını tebrik etti.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Muharrem Ayı’ Mesajı

Başkan Akgün; Muharrem ayına Hz. Peygamberin; “Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…” hadisiyle dikkat çekti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN MUHARREM AYI MESAJI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Mekke’den Medine’ye hicretini esas alarak idrak ettiğimiz Hicri yılın ilk ayı Muharrem ayına, yeniden ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kerbela’nın acısıyla Hicri Yeni Yıla Giriyoruz.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Muharrem Ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

'MUHARREM AYI VE EHLİBEYT’E SEVGİ' Toplantısı Gerçekleştirildi

Manas Kültür Evi tarafından 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat:10.00’da Muharrem ayı münasebetiyle “Muharrem Ayı ve Ehlibeyt’e Sevgi” toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü Etkinliği

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla Kültür Park’ta Aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Kartal’da İbadethaneler Muharrem Ayı Boyunca Dezenfekte Edildi

Kartal Belediyesi, halk sağlığını korumak ve salgın hastalıkların yayılmasını önlemek amacıyla Muharrem Ayı boyunca ilçedeki tüm ibadethanelerde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü Programı

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Mert, Birlik Ve Beraberliğimiz Daim Olsun

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar, biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılıyor. Muharrem Ayı, İslam Alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Hz. Hüseyin ve Kerbela Şehitleri Kartal’da Anıldı

Kartal Belediyesi ve Kartal Cemevi Vakfı tarafından Kerbela’da Hz. Hüseyin, yakınları ve Ehlibeyt’in katledilmesi dolayısıyla Muharrem Ayı’nın 10. gününde ‘Yas-ı Muharrem’ anma programı düzenlendi.

Muharrem Ayı İftar Programı Düzenlendi

GÜRKAN: ‘Bizim Gayemiz Bu Memleketin İstikbalidir’

Başkan Apohan’danHicri Yılbaşı ve Muharrem Ayı Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Başkanı Selim Apohan, yeni hicri yılbaşı ve Muharrem ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder’den Hicri Yılbaşı Ve Muharrem Ayı Mesajı

Hicri yılbaşı ve Muharrem ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam dünyasının Hicri yılbaşını tebrik eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Muharrem ayı, ilahi lütuf ve ihsanın tüm inananların üzerine adeta sağanak gibi yağdığı bir zaman dilimidir” dedi.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Hicri Yılbaşı’ Mesajı

Başkan Akgün; “Hz. Peygamberin ifadesiyle Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…”

Gürkan’dan Hicri Yıl ve Muharrem Ayı Mesajı

Hicri Yılbaşının başlaması ve içerisinde birçok ilahi olayı içinde barındıran Muharrem Ayına girmenin huzur ve sevincini yaşıyoruz.

Uluslararası Diriliş Hareketi Aşure Programı Düzenledi

Uluslar Arası Diriliş Hareketi Derneği Genel Merkezi Muharrem ayı Dolayısıyla Aziz şehitlerimizin adına basın mensuplarına ve esnaflara Aşure İkramında Bulundu.

Elazığ Belediyesi “Tasavvuf Konseri ve Aşure Günü” Etkinliği Gerçekleştirdi

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kültür Park Amfitiyatro’da "Tasavvuf Konseri ve Aşure Günü" etkinliği gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi’nden Muharrem Ayına Özel Tasavvuf Konseri

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, “Muharrem Ayı” etkinlikleri çerçevesinde Kültür Park Amfitiyatro’da Tasavvuf Konseri gerçekleştirecek.

Battalgazi’nin Gönüllü Kadınlarından Aşure İkramı

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure programı düzenlendi.

GÜRKAN; Yezid’i İnsanlık Hiçbir Zaman İnsan Olarak Kabul Etmemiştir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Muharrem Ayı İftar Programı Düzenledi

Gürkan: Muharrem Ayı Önemli Olayların Vuku Bulduğu Bir Aydır

Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Aşure Programı düzenlendi.

Başkan Gürkan’dan Hicri Yeni Yıl Ve Muharrem Ayı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hicri Takvime göre Muharrem ayının başlaması ve Hicri Yeni Yıl olan 1442 yılına girilmesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sarıbaş, Kerbela Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, Muharrem ayının başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, Kerbela şehitlerini rahmetle andıklarını söyledi.

Muharrem Ayı İslam da Bir Takvim Başlangıcından Ziyade Ezeli Takdirin Hükmüdür

Uluslararası Diriliş Hareketi Gazi ve Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer Muharem Ayı Mesajı Yayımladı.

BAŞKAN AKGÜN: “Muharrem Ayı, Şehrullah (Allah'ın ayı)dır” Dedi.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin Akgün, Sessiz ve sedasız idrak ettiğimiz Muharrem Ayı Hayırlar Getirsin” dedi.

Battalgazi Belediyesi ve Turgut Özal Üniversitesi Tarafından Aşure Etkinliği Yapıldı

Battalgazi Belediyesi ve Turgut Özal Üniversitesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Binlerce Vatandaşa Aşure İkramı Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezinde Muharrem ayı dolayısıyla “Aşure Programı” düzenlendi. 

BAŞKAN YANILMAZ HEMŞERİLERİMİZE AŞURE İKRAM ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muharrem ayı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ve Anadolu Alevi Bektaşi kültürünü Tanıtma Derneği ile birlikte düzenlenen program çerçevesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Aşure ikramında bulundu.