Sergi Haberleri

Sergi Haberleri

Çağın Göz Hastanesi, Tıp Bayramı’nı “Ressam Doktorlar” Resim Sergisi ile Kutluyor

Kocaeli’de sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Çağın Göz Hastanesi 14 Mart Tıp Bayramı’nı “Ressam Doktorlar” adlı anlamlı bir resim sergisiyle kutluyor.

Elazığ Belediyesi'nden Tiyatro Etkinliği

Elazığ Belediyesi tarafından, İsrail’in Filistinlilere yönelik işlediği insanlık suçları, Filistin halkının verdiği mücadele ve sergilediği iradeyi konu alan “Gün Doğmadan” isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

‘100. YILIN İZİNDE: ATATÜRK’ Sergisi Ziyarete Açıldı

Elazığ Belediyesi ve Yüksek Enerji Psikolojisi Derneği (YEPDER) destekleri ile düzenlenen “100. Yılın İzinde: Atatürk” temalı kişisel resim sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Engelliler Gününe Özel Tiyatro Oyunu

Battalgazi Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününe özel tiyatro oyunu sergilenecek. Ücretsiz olan ve ilkokul öğrencilerine özel olarak sergilenecek tiyatro oyununda engellilerin toplumsal hayatın her alanında aktif olabileceği anlatılıyor.

'Sinopia' Sergisi: Pigmentler, Renkler ve Fikirler

“Antik Çağ’dan beri, pigmentler bir hayranlık ve yaratıcılık kaynağı olmuş, bazıları ise çekici renkleri ve verdikleri mükemmel sonuçlar nedeniyle özel bir ün kazanmıştır. Bu pigmentlerden biri olan, eski metinlerde “kızıl toprak” olarak adlandırılan miltos sinopensis, aslında Kapadokya'daki taş ocaklarından çıkarılan ve Sinop limanından ticareti yapılmış olan çok amaçlı bir pigmenttir. Bu pigment, tarihte uzun dönemler boyunca itibarını korumuş, Rönesans döneminde boyama öncesi fresklere yapılan kırmızı konturlara “sinopia” adı verilmiştir. Günümüzde bu pigmentin, Kapadokya'da kiliselerin fresklerinde ve güvercinliklerin cephelerinde kullanılagelmiş olan ve bugün “yoşa” olarak bilinen pigmentle özdeş olduğunu tespit etmek mümkündür. Günümüzde Avanos çömlekçileri bu pigmenti vazolarını süslemek için kullanmaktadır.”

Eaton, 7. Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne Katıldı

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 1-3 Kasım tarihleri arasında Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nin düzenlediği, bu sene yedincisi yapılan Elektrik Tesisleri Ulusal Kongre ve Sergisi’ne katıldı.

Başkan Güder’in Ara Tatil Hediyesi Çocukların Yüzünü Güldürdü

Battalgazi Belediyesi’nin davetiyle Battalgazili çocuklarla buluşan Eti Çocuk Tiyatrosu, “Mutluluk Denince Akla” adlı oyununu sergiledi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin destansı bir kahramanlık sergilediği 15 Temmuz destanının 7. yıl dönümünde başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ HİLALKENT SOSYAL HİZMET BİNASI’NDA EĞİTİM GÖREN KURSİYERLERDEN ÇİNİ SERGİSİ

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası’nda eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri çini objeleri Harput’ta yer alan Elazığ Belediyesi KUDEB Sergi Alanı'nda 12 gün süre ile vatandaşlarımızın beğenisine sunuyor.

EBEGEM’DE 'HANIMELİ EL SANATLARI SERGİSİ' AÇILDI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde eğitim gören kursiyerler, eğitimler neticesinde kendi ürettikleri ürünleri EBEGEM Sergi Salonu’nda 15 gün süre ile vatandaşların beğenisine sunacaklar.

Kadınların El Emeği Ürünleri Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarında Sergilenecek

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, yıl boyunca düzenlenen girişimcilik eğitimlerine katılan ve sertifikalarını alan girişimci kadınların el emeği hediyelik eşyalarını, Kartallılar ile “Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarı”nda buluşturuyor.

‘De Rıen’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Kartal Belediyesi, Aralık ayı kültür sanat programı dâhilinde ‘De Rien’ isimli resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

‘Çizgilerdeki Yaşanmışlık’ Sergisi Kartal’da Açıldı

Ressam Kemal Derman’ın; yağlı, kuru, pastel ve sulu boya ile karakalem tekniklerini kullanarak yaptığı eserlerinden oluşan ‘Çizgilerdeki Yaşanmışlık’ isimli kişisel resim sergisinin açılışı, Kartal’da gerçekleşti.

‘Küçük İnsanların Gölgeleri’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde açıldı

Sanata ve sanatçıya yönelik etkinliklere ve sergilere ev sahipliği yapan Kartal Belediyesi, Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışında sanatseverleri bir araya getirdi.

Eaton, Geleceğin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi’ne Katıldı

Güç yönetimi şirketi Eaton, 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Geleceğin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi’nde yer aldı.

Kreş Öğrencilerinin ‘Kalbimdeki Atatürk Sergisi’ Kartal’da Açıldı

Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde öğrenim gören öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan ‘Kalbimdeki Atatürk Resim Sergisi’ açıldı. Kartal Belediyesi hizmet binası fuaye alanında açılan ve çocukların gözünden Atatürk’ün resmedildiği sergi büyük beğeni topladı.

Eserleri yapım aşamasında alıcı bulunca tek bir sergiye katılamadı

Ressam ve heykeltraş Abdullah Koçoğlu, aylık olarak yayımladığı mizah dergisindeki adıyla namı diğer Joker Abdul, eserleri henüz yapım aşamasındayken alıcı bulunca 2022 takvim yılı için anlaşma yaparak ücret ödediği 12 ayrı sergi ve fuara katılamadı.

Gurbette” fotoğraf sergisi Elâzığ’da

31 Ekim 2022 saat 14.00 de resmi acilisi yapilacak acilisa Hollanda Büyük Elçilisi Joep Wijnands ve Fırat Üniversitesi rektoru Prof. Dr. Fahrettin Goktas beyin katılımı ile gerçeklestirilecektir.

Kartal Belediyesi’nden İranlı Kadın Ressamlara Anlamlı Destek

İranlı kadın sanatçıların bir araya gelerek oluşturduğu ‘Mehregan’ isimli resim sergisi, Kartal Belediyesi’nde açıldı. İranlı kadınlar olarak kendi ülkelerinde bu tarz resimleri sergileyemediklerini belirten kadın sanatçıların sergisi, sanatseverlerin ve kadın mücadelesini destekleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Başkan Çınar, Kardeş Ailelerimiz, Paylaşmanın En Güzel Örneğini Sergiliyor

Yeşilyurt Belediyesi ‘Kardeş Aile’ Projesiyle Hayırseverlerle İhtiyaç Sahipleri Arasında Köprü Kuruyor

Kartal Belediyesi, 21. Ekim Geçidi Sergisi’ne Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi, ilki 2001 yılında gerçekleşen ve bugüne kadar 60 bin sanatçının eserlerinin yer aldığı, ‘21. Ekim Geçidi Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Birbirinden kıymetli eserlerin yer aldığı serginin açılışı, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

‘Simurg’ İsimli Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Kartal Belediyesi, Nesrin Demirbilek’in ilk kişisel sergisi olan “Simurg” adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Malatya’daki Baskıresim Sergisi Türkiye’ye Örnek Alınmalı

Uluslararası Melita’dan Malatya’ya Arslantepe Buluşması kapsamında Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3 ülke ve 12 üniversitenin katılımıyla açılışı gerçekleşen Türkiye’de Çağdaş Resim sergisi “Arslantepe Buluşması” ve Baskıresim Workshop etkinliği akademisyenler tarafından takdirle karşılandı.

Baskıresim Sergisi Açıldı

Türkiye’nin En Büyük Baskıresim Sergisi’ne Yoğun İlgi

Akademisyenlerden Arslantepe Buluşmalarına Övgü

Karma Sergi ve Foto Akademi Sergisi Açıldı

‘Magic Colors 6 Sihirli Renkler’ Resim Sergisi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Küratörlüğünü Kasım Adıgüzel’in üstlendiği ve 16 sanatçının karma teknikle yaptığı eserlerden oluşan, ‘Magic Colors 6 Sihirli Renkler’ adlı resim sergisi, Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı. Sergiye, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

‘Mavi Liman 15’ Adlı Resim Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi

Küratörlüğünü Zihniye İlhan’ın üstlendiği, 22 sanatçının 28 eserinin yer aldığı, ‘Mavi Liman 15’ isimli resim sergisi, Kartallı sanatseverler ile buluştu.

Rus üreticiler CNR Food İstanbul 2022'de yer alacak

"Made in Russia" markası altında birleşen Rus şirketleri ürünlerini 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası Gıda, İçecek, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma Sistemleri, Lojistik ve Mağaza Ekipmanları fuarı CNR Food İstanbul 2022’de sergileyecek.

İnönü Üniversitesinde Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına Temalı Konferans ve Sergi

İnönü Üniversitesinde 15 Temmuz Milli Birlik Günü dolayısıyla “Bayrak Uğruna Türkiye Aşkına” temalı konferans düzenlendi.