Gözler MHP'de!

AK Parti ve CHP'nin Elazığ Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler MHP'ye çevrildi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkan adaylığı için 5 aday adayının yarıştığı AK Parti’de mevcut belediye başkanı Şahin Şerifoğulları isminde karar kılınırken, CHP de seçimlere İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ile katılma kararı aldı. AK Parti ve CHP’nin başkan adaylarının açıklanmasının ardından gözler MHP’ye çevrildi.

AK Parti ile MHP arasında ki Cumhur ittifakının 59 ilde ortak aday göstereceği açıklanırken, tüm gözler AK Parti ve MHP’nin ayrı ayrı seçime gireceği 22 ile çevrildi. Başta aday adayı isimler olmak üzere vatandaşlar nefeslerini tutarak süreci izlemeye başladı.

*ELAZIĞ’DA İTTİFAK YOK

AK Parti’de Mevcut Başkan Şahin Şerifoğulları’nın aday gösterilmesinin ardından haber merkezimizin edindiği bilgilere göre Elazığ’da Cumhur İttifakının olmayacağı ve seçimlere AK Parti ve MHP’nin ayrı ayrı seçime gireceği öğrenildi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yarışacak MHP Elazığ belediye başkan adayları isim listesi merak konusu olurken, Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP belediye başkan aday adayları belirleme süreci tamamlandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nde Elazığ’da 6 isim aday adaylığı için başvuru yaparken, Bakalım kimler aday gösterilecek. Kimler dışarda bekletilecek?

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Aday Adayları:
Ahmet Bedri Özer
Murat Aygen
Mehmet Burak Bilen
Oğuzhan Demir
Turan Yıldız
Yunus Genç

 

Kaynak: Günışığı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN