Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Başladı

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Peyami Güngör, Vali Murat Zorluoğlu' nu makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Peyami Güngör, Vali Murat Zorluoğlu’ nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Murat Zorluoğlu' na gül veren İl Müftüsü Peyami Güngör; 2015 yılı Kutlu Doğum Haftası temasının ‘Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı’ olarak belirlendiğini ifade ederek, Birlikte Yaşama Ahlakı ve Hukuku isimli kitabı Vali Zorluoğlu' na hediye etti.

Ziyaretten sonra Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla, Elazığ Ticaret Borsası tarafından İl Müftülüğü ile birlikte düzenlenen etkinlikte vatandaşlara etli pilav dağıtıldı.

Vali Murat Zorluoğlu vatandaşlara pilav dağıttıktan sonra bugünün birlik ve beraberlik günü olduğuna vurgu yapan Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ, “Allah bugünleri bize tekrar nasip etsin. Ahirette inşallah peygamber efendimize hepimizi komşu etsin” dedi.

İkramdan sonra İl Müftüsü Peyami Güngör katılımcılarla birlikte dua okudu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN