Vali Muharrem Göktayoğlu Anadolu Lisesi Türkiye Yarı Final Müsabakaları İçin Gün Sayıyor.

Ziver Holding sponsorluğunda Diyarbakır'da yapılan ve 12 takımın katıldığı Voleybol Grup Birinciliği Karşılaşmalarında şampiyon olan Vali Muharrem Göktayoğlu Anadolu Lisesi, Türkiye Yarı Final Müsabakaları İçin Gün Sayıyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Diyarbakır’da yapılan Bölge Grup  mücadelesinde beklenenden daha yüksek performans göstererek, mücadele ettiği rakiplerinin Spor Lisesi olması yönüyle, Bölge birincisi olması yönüyle dikkatleri çeken,  Ziver Holding sponsorluğuyla  Türkiye yarıfinal müsabakaları için hazırlıklarını sürdürüyor.

09-14 Şubat 2022 tarihlerinde Mersin-Sakarya-Sivas ve Gaziantep’te gerçekleştirilecek voleybol genç erkekler Türkiye şampiyonası yarı final müsabakalarında, ilimizi temsil edecek olan Vali Muharrem Göktayoğlu Anadolu Lisesi gençleri en ciddi rakip olarak, İstanbul Doğa Kolejini görüyorlar.

Bölge şampiyonasında da daha iddialı olan olan Spor Lisesi Takımlarını geride bırakarak şampiyon olan gençler, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’nin destekleri ile yarı finalde de şampiyon olacaklarına olan inançları ile çalışmaya devam ediyorlar.

Harput Sancak Haber sitemiz adına gençlerimizi tebrik ederken, bu hedefe dönük motive eden okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve sadece sponsor olmakla kalmayıp, onları hayata hazırlama, hedefe dönük odaklanma ve çalışma disiplin kazanmaları yönünde model olarak başarıya odaklandıran, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN