VALİLER BULUŞTU

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Gölbaşı  Vilayetler Evinde düzenlenen “Valiler Buluşması”nda İçişleri Bakanı Efkan Ala konuşma yaptı.
 
      İçişleri Bakanı Efkan Ala konuşmasında; “Hükümetimizin kesin kararlılığı şudur, vatandaşımız rahat edecektir. Vatandaşımız devletin, milletin imkanlarını buluşturan bir yönetim anlayışıyla idare edilecektir dedi.
 
İçişleri Bakanı Efkan Ala, güvenlikten eğitime, kültürel hizmetlerden sosyal hizmetlere, yatırımlardan iletişime kadar birçok alanda valilerin ilgili bakanlarla görüşeceğini söyledi.
 
Valilerin sadece memuriyet ifa etmediğini aynı zamanda birer merci olduklarını hatırlatan İçişleri Bakanı Efkan Ala, valiliğin Türk devlet geleneğinde memuriyetten öte istisnai bir görev olduğunu ifade etti.
 
Valilerin, devletin kural, kanun ve geleneklerini uyguladığını belirten İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Bu bakımdan burada alacakları talimatlarla gittikleri yerlerde bir iklim oluşturacaklardır. Vatandaşlarımız da onların oluşturacağı ferah iklim, atmosfer içinde, her açıdan daha rahat nefes alma imkanını bulacaklardır.” diye konuştu.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN