Gündem

Gündem Haberleri

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi

Başkan Taşkın’dan 19 Mayıs Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Doğa Evleri Fuarı, Doğada Yaşamın Kapılarını Açıyor

30 Mayıs’ta Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açacak olan Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı; Nature Houses Show, doğada yerleşik yaşama geçmek için bahçeli bir ev arayışında olanlara, hem bilgi hem cesaret verecek.

Başkan ER: Annelik, Sonsuz Bir Fedakârlık Denizidir, Her Dalgası Çocuğunun Geleceğine Adanmış Bir Özveridir

AK Parti Kadın Kolları tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında Anneler Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Simay Kışlaoğlu, World Art Dubai'de Kadın Gücünü Yansıttı

Simay Kışlaoğlu, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen World Art Dubai fuarına katılarak Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

10 Mayıs Dünya Kanatlı Günü

Dünya kanatlı eti sektörü, bugün 12. Dünya Kanatlı Eti Günü'nü kutluyor. BESD-BİR Başkanı Naci Kaplan, son birkaç yılda küresel zorluklardan geçildiğini vurguladı ve “Bu zorlu zamanlarda öncelikle Türk halkına ve ihracat yaptığımız 90’dan fazla ülkedeki tüketicilere güvenilir, ulaşılabilir ve besleyici gıda tedarik etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

8. KızlarSoruyor Anneler Günü Anketinde Yılın Sembol Annesi Kim Oldu?

KızlarSoruyor, 8. kez Anneler Günü'nün sembolü olacak ünlü ismi seçti! 7 değerli adayın yarıştığı ankette tam 6808 oy kullanıldı.

TDV 2024 Yılı Vekaletle Kurban Bedelleri Açıklandı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 11.750 lira, yurt dışında 4.750 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Elazığ ’da Orman Benim Kampanyası! Yarın Yapılacak

Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi ve vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla bütün illerde yarın "Orman Benim" kampanyası düzenlenecek. Elazığ’da’da valilik ve Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde yapılacak etkinlik 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10:00’da bütün il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak düzenlenecektir.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Son Başvuru Tarihi Bugün

MSB, "Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında 1.829 (bin sekiz yüz yirmi dokuz) Açıktan Sürekli İşçi Temini yapılacaktır." ifadeleri ile personel alımı yapacağını açıklamıştı.

Başkan ER’den 23 Nisan Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum”

1.000 Çocuğa Oyuncak Hediye Edildi

Bu sene şenlik için seçilen Elazığ Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesinde bulunan Şehit Raşit Ercan İlk ve Orta Okulu’nun bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar gün boyunca hem eğlendi hem de birbirinden güzel hediyeler aldılar.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

104 yıldır necip milletimizin iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı 23 Nisan 1920, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” diyerek bağımsızlığımızı ve milli iradenin hakimiyetini dünyaya ilan ettiğimiz müstesna bir gündür.

Milletvekili Açıkkapı’dan 23 Nisan Mesajı

Elazığ Milletvekili , AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Yesevi Havacılık, Alanında İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Avrupa Birliği projesi kapsamında yurtdışından ülkemize stajyer kabulü yapan okul, tersine Erasmus ile sektörü şaşırttı.

Açıkkapı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Elazığ Bayrama Hazır

Elazığ’da Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Yarın başlayacak Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlar, vatandaşların huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için önlemlerini aldı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Toplam 1671 haber.