politika

Politika

Politika Haberleri

"Elazığ Ülkücü İşçiler'den asgari ücrete tepki"

Türkiye’de yaşanan bunca yolsuzluğa ve hırsızlığa rağmen emeğiyle geçinmekten başka çaresi olmayan milyonlarca insanımızın hayatını etkileyen asgari ücret ile ilgili açıklanan rakamlar hayal kırıklığı yaratmıştır.

2014 Yılının Son MGK’sından Alınan Kararlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen 2014 yılının son MGK toplantısının ardından yapılan açıklamada, paralel devlet yapılanması ve illegal oluşumlarla yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada ayrıca çözüm süreci, Suriye ve Irak’taki son durum, Avrupa’da yükselen İslamofobi ve İsrail’in Müslümanların kutsal mekânlarına yaptığı menfur saldırılarla ilgili gelişmeler de ele alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, Yeni Yıl nedeniyle yayınladıkları kutlama mesajı.

Önceki yılların fevkinde olacak şekilde, 2014 yılında adalet susmuş, hukuk yerlerde sürünmüş, insaf ve vicdan rafa kalkmıştır.

“Komşularla sıfır sorun derken, zalimlerle sıfır sorun demedik”

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Biz, komşularla sıfır sorun derken, zalimlerle sıfır sorun demedik. Evet, zalimlerle problemimiz oldu ve olacak. Ama işte kendi halkıyla barışık bir yönetim geldiğinde, Irak'ta olduğu gibi en iyi ilişkiler de kuracağız" dedi.

2014 Yılının Son MGK’sı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Başladı

2014 yılının son Millî Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.

AK Parti Yönetimi Vali Ömer Faruk KOÇAK’ ı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı Valiyi makamında ziyaret etti..

Toplam 975 haber.