Ejder Açıkkapı Mollakendi ve Maden'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 'Adım Adım Elazığ' sloganıyla başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Mollakendi Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Açıkkapı, daha sonra beldede taziye ziyaretleri ve çeşitli temaslarda bulunup, vatandaşları dinledi. Mollakendi’deki çalışmalarının ardından Maden ilçesine geçen Açıkkapı, burada Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan’ın iftar davetine iştirak etti.

Maden ve Mollakendi ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Ejder Açıkkapı şunları söyledi: 

Elazığ’ımızı adım adım gezmeye, vatandaşlarımızla kucaklaşıp, hasbihâl etmeye devam ediyoruz. Bugün İl Başkanımız Şerafettin Yıldırım, Milletvekiliz Erol Keleş, Merkez İlçe Başkanımız Hasan Çalışkan ile birlikte Mollakendi beldemizdeki seçim koordinasyon merkezimizin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdikten sonra güzel beldemizde ziyaretlerde bulunduk. Mollakendi’miz Mehmet Mustafa Ayaz ve AK Parti ile durmak yok yola devam diyecek Allah’ın izniyle.  

Daha sonra Maden ilçemize hareket ettik. Burada gördüğümüz tablo da açık ve net AK Partimizin ve Musa Orhan hocamızın zafer tablosudur. Yakın zamanda gördüğüm en coşkulu kalabalık ve inanmış gençler bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kıymetli hemşehrilerimizle iftarımızı açtıktan sonra Maden ilçemizin sorunları ve çözümlerine ilişkin sohbet edip, kendilerinden gelen talepleri ilgili kurumlara ilettik. 31 Mart’ta AK Partimiz ve Musa Orhan başkanımızla gelecek olan zaferin ardından Maden hasret kaldığı güzel günlere kavuşacaktır inşallah. Ben bugün bizlere gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan dolayı hem Mollakendi’li hemşehrilerime hem de Maden’li hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN