Köşe Yazarımız KARAÇAM Aydınlar Ocağı'ndan Tam Not Aldı...

'Mecnun Olabilirsen Leyla'nın Ötesine Geçebilirsin'

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

  Kocaeli Aydınlar Ocağı’nın düzenlediği konferans programında "Mecnun Olabilirsen Leyla'nın Ötesine Geçebilirsin" konulu sunumuyla Gürkan Karaçam ilgi ve beğeniyle izlendi.

 

 Gürkan Karaçam, konuşmasında, “Yenilmez” adlı eserinde yaptığı gibi, tasavvuf ile modern kişisel gelişim ilkelerini harmanladı. Tevekkül ile fırsat gelmesini beklemeden çalışmak; ihlas ve iman ile benlik duygusuna kapılmanın sonuçları üzerinde çarpıcı örnekler verdi.

 

 Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in “Gürkan Karaçam çok yüksek voltajlı iman ve heyecanın sahibi bir kardeşimizdir” diye tanıttığı Karaçam, bu ifadeyi doğrulayan konuşma içeriği ve temposuyla dinleyicilerin beğenisini kazandı.

 Gürkan Karaçam’ın konuşması iki değerli müzisyenin icra ettiği müziklerle zenginleşti. Gitarist Mustafa Toprak Özdemir ile kanun sanatçısı Hasan’ın performansları başarıydı. Programın soru cevap bölümü ve ikram edilen çay ve pastalar samimi bir sohbet ortamı yarattı.

 

Kocaeli Defterdarlığı yanındaki Antik Barış Oteli’nin yeni düzenlenen ve sıcak dekorasyonu ile beğeni toplayan toplantı salonunda yapılan konferansa, Sigortacı Nihat Gürer, Bahçecik E. Belediye Başkanı İbrahim Gencer, Kuruçeşme E. Belediye Başkanı Ali Kahraman, MHP Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hanife Akyayla, Av. Ömer Faruk Yıldırım, Av. Batuhan Sakaoğlu, Kızılay Şube Başkanı İnşaat Müh. Muzaffer Şişmanoğlu, E. Bürokrat Musa Ordu, Sigortacı Sezin Türkkal, İş adamı Cemal Barış, Yönetici Ögetay Bal, Makine Müh. İsmail Kaya, Kocaeli Ülkü Ocakları Bşk. Yard. Tasarımcı Tuğrul Gök, Eğitimci Feyzullah Divli, Hepar İl Yönetiminden Eren Tezgel, Eğitimci Tufan Kayalar, Eğitimci Hakan Turan, Kimya Müh. Hüseyin Uyar, Çevre Müh. Burak Elbay, Kimya Y. Müh. Mustafa Görgün, Dr. A. Gülden Sönmez, Mali Müşavir Ahmet Tağ, Danışman Bekir Serin, Eğitim Uzmanı Ahmet Demir, Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, Teknik Öğretmen Osman Ölçer, Makine Müh. Hasan Baltacı, Tekniker Cemil Uslu, Mahmut Ekmen, Sabri Sancaktutan, İsmail Sezer, Erkal Ege, Eğitimci Alp Timincioğlu, İrfan Günay, Zihni Karakadılar, Yılmaz Danacı ve çok sayıda misafir katıldı.

 

Gürkan Karaçam Kimdir?

 1976 Ardahan doğumlu, dedeleri Ahıska'dan gelmiş bir Kıpçak Türküdür. İlk öğrenimini Köseköy İstasyon İlkokulunda, orta ve lise öğrenimini Mimar Sinan Ortaokulu'nda ve Lisesinde tamamlayan KARAÇAM, K.T.Ü. Fatih Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği mezunu, 2002 yılında Hafize Hanımla evlenen Gürkan Karaçam, Zeynep İclal ve Mustafa Kerem adlarında iki çocuk babası, okumayı ve yazmayı, okudukları üzerinde düşünmeyi çok seven bir insan.

 

 Kocaeli Ülkü Ocakları'nda Eğitim İşlerinden Sorumlu İl Ocak Yöneticiliği, İzmit Türk Ocağı'nda Kültür Sanat Komisyonu Başkanlığı, Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şubede Teşkilat Eş Güdüm Sekreterliği, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kocaeli Şubesi kurucu il sekreterliği gibi çok sayıda sivil toplum örgütünde aktif görevlerde bulunan konuğumuzun yayınlanmış NEFESİM(şiir)-YENİLMEZ(kişisel gelişim) adlarında iki kitabı bulunmaktadır. "Çin ve Helâl Bize Zıkkım Olsun" adlı makalesi Dünya Uygur Kurultayı'nda yayınlanmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN