Elazığ

Elazığ Haberleri

Kurban Sevincini Herkes Yaşasın

Kurulduğu günden itibaren toplumsal yaşamda kardeşlik köprüleri kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar için umudun öteki adı olan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Kurban Bayramı’nda kurban bağışlarını bekliyor.

Başkan Yanılmaz Akit Tv’ye Konuk Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Akit TV’de yayınlanan gazeteci Sabri Balaman’ın yapımcılığını üstlendiği “Şehrin Gündemi” adlı programın canlı yayın konuğu oldu.

İzoder Yetkililerinden Yanılmaz’a Ziyaret

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER ) yöneticileri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yanılmaz’a Bir Ödül Daha

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a Elazığ Kültür ve Sanat Festivali Komitesi tarafından “ Yılın Çevre ve Teknoloji” ödülü verildi.

Başkan Yanılmaz: ‘Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Minnettarız’

Bölgedeki sağlık hizmet kalitesini en yüksek seviyeye çıkaracak olan Elazığ Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Yozgat, Mersin, Isparta, Adana ve Kayseri şehir hastanelerinden sonra Elazığ Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Şehir Gezileri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi’nin şehrin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden Bir İlk Daha

Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi Semt Kütüphanesi Açıldı

Eski Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: “Cip Mesire Alanı Elazığ’a Çok Yakıştı”

Elazığ Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan şehrin yeni yıldızı Cip Mesire Alanı’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Yapılandırmada Son Gün 31 Temmuz

Elazığ Belediyesi vergi borcu bulunan vatandaşlara çağrıda bulunarak, borç yapılandırmasında son tarihin 31 Temmuz mesai bitimi olduğunu belirtti.

Başkan Yanılmaz’dan Teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz şehrin yeni yıldızı Cip Mesire Alanı açılışına katılan protokol mensupları ile hemşerilerimize teşekkür etti.

Sanatçılar Projelere Hayran Kaldı

Şehrimize gelen misafirler Keban ilçemizi ve Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan hizmetleri yerinde gördü.

Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenlenecek

Şehrimizin bugününe ve yarınına değer katan, yeşille mavinin görsel bir şölene dönüştüğü ‘Cip Mesire Alanı’ resmi açılışı için 29 Temmuz Pazar günü saat 16’dan itibaren Öğretmenevi önünden ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Başkan Yanılmaz Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Çaydaçıra Mahalle Sakinleri Kültür Ve Şehir Turları’nda

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor.

Başkan Yanılmaz ‘Elazığ’a Hizmet Etmek Bizler İçin Onurdur’

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye ekipleri tarafından şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Yanılmaz’dan Gazilere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

KENT KONSEYİ ‘MÜLTECİ VE GÖÇ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURDU’

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi çalışma gruplarına bir yenisini ekleyerek “Mülteci ve Göç Çalışma Grubu” kurdu. Çalışma grubu son zamanlarda artan mülteci ve göç ile ilgili konularda şehirde yapılması gerekenleri araştıracak.

15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu Açıldı

ŞEHRİN YENİ SPOR SALONU HAYIRLI OLSUN

Ücretsiz Otobüs Seferleri Düzenlenecek 

Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesi’nde yaptırılan “15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açılışına katılacak vatandaşlar için pazar günü saat 17’den itibaren açılış alanına ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. 

Toplam 2865 haber.