Elazığ

Elazığ Haberleri

Senai Demirci’den 15 Temmuz’un Bilinmeyen Öyküsü

Yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği konferanslarla büyük kitlelere ulaşan Araştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci 15 Temmuz’un bilinmeyen öyküleri konferansıyla Elazığ’a geliyor. 

Belediye’den Şehir Hastanesine Yeni Alternatif Yol

Şehrin gelişimi ve değişimine öncülük eden Elazığ Belediyesi kısa bir süre sonra hizmete sunulacak olan Şehir Hastanesi’ne gidilen yollarda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Adem İkinci Yaz Kampı Etkinliklerle Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin çocuklar için düzenlediği ikinci yaz kampı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Uyarı

Elazığ Belediyesi, belediye başkanı ve idarecilerin adını kullanarak yardım topladıklarını ifade eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Belediye Otobüslerinde Para Dönemi Bitiyor

Elazığ Belediyesi toplu taşıma araçlarında nakit ödeme dönemi 12 Temmuz’da sona eriyor.  

Belediye Personellerine Seminer

Belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi ve iş sağlığı konusunda belediye çalışanlarına yönelik seminer düzenlendi.

T Plaka Sahiplerine Uyarı

Elazığ Belediyesi, T plaka araç sahiplerinin, yönetmelikte geçen yasal şartları uzun süreden beri uygulamamasından dolayı şehir genelinde 23 adet T plakalı aracın, T plakalarının iptal edildiğini açıkladı.

Arıcak ÇPL Şehit Coşkun Özcan Z-Kütüphanesi Açıldı

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Arıcak Çok Programlı Anadolu Lisesinde Şehit Polis Memuru Coşkun Özcan’ın isminin verildiği Z- Kütüphanesinin açılışı kurdelesini keserek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediyeden Yeni Bir Uygulama

Toplam 2865 haber.