Eğitim

Eğitim Haberleri

İsmet Paşa İlkokulu’ndan Farklı Bir Etkinlik

İsmet Paşa İlkokulu, 2022-2023 öğretim yılı finalinde “Anneler Yarışıyor” etkinliği ile fark yarattı.

Prof. Dr. Peker, Munzur Üniversitesi Rektörlüğü’ne Atandı

Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Peker, Munzur Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

Elazığ'da Öğrencilerin LGS Heyecanı Başladı

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav bugün saat 09.30’da başladı. Öğrenciler, iki oturumda çoktan seçmeli 90 soruyu yanıtlamak için ter döküyor.

YKS Sınav Yerleri Açıklandı

ÖSYM tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş yerleri, erişime açıldı. Depremzede adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağı açıklandı.

Bakanlık Açıkladı: 'Başvurular Başladı'

Milli Eğitim Bakanlığınca 30 bini deprem bölgesine olmak üzere bu yıl 100 bin kontenjan ayrılan bursluluk sınavı için başvurular başladı.

Bakan Özer'den müjde: 'Zorunlu olacak'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 100 öğrencisi bulunan her okulda bir rehber öğretmen bulunmasının zorunlu olacağını duyurdu.

Fırat Üniversite’sinden Açıklama!

Fırat Üniversite’sinden bahar yarıyılı sınavlarına ilişkin açıklama geldi. Açıklamaya göre sınavlarının yüz yüze eğitim verilen dersler için yüz yüze yapılmasına, uzaktan eğitim yöntemi ile verilen dersler için çevrimiçi yapılmasına karar verildi.

17 Kasım İlkokulu E-Twinning Projesi İle Dikkatleri Çekiyor

17 Kasım İlkokulu , ‘VALUE LİFE’ ( Hayatı DEĞER’lendir ) İsimli E-Twinning Projesinde Romanya ve Azerbaycan Ortaklarıyla Elele

Bakan Özer'den Öğretmenlere Müjde: Görev Süresi Düşüyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Uzman öğretmenlik için görev süresinin 10 yıldan 5 yıla düşürüleceğini duyurdu. Özer, öğretmen atamalarının da bundan sonra mülakatla değil, sadece KPSS puanıyla olacağını açıkladı.

Tarihin En Büyük Ataması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük öğretmen ataması gerçekleştirildi. Erdoğan, ataması yapılan öğretmenlerin yarısının deprem bölgesinde görev yapacağını söyledi.

Eğitime 'Seçim' Ayarı!

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili seçimine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu. Bakan Özer seçim sonrası yani 15 Mayıs'ta eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Öğretmenlik sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı: 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı.

MEB Duyurdu! İşte Okulların Açılma Tarihi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özer açıklamalarında deprem bölgesi Hatay ve Adıyaman'da eğitimin başlayacağını bildirdi.

Elazığ HEM Psikososyal Destek Çalışmalarına Devam Ediyor

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Psikososyal Destek Çalışmaları Kapsamında; İsmetpaşa İlkokulu 4/L Sınıfındaydı

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Atletizm Kursu Öğrencileri Zirvede

Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Atletizm kursu öğrencilerinden; Kadir Ozan Oğuz, Utku Doğan, Yusuf Şanlı, Azat Aydemir 1500 ve 800 metrelerde yarışarak önemli başarılara imza attılar.

Elazığ HEM, Okullarda Psikososyal Destek Çalışmalarıyla Dikkat çekiyor.

Elazığ HEM, Ülkemizde yaşanan depremler sonrasında, afetzedelere dönük başlattıkları, ihtiyaçların karşılanması yönündeki etkinlikler devam ederken, psikososyal destek eğitimleri ile fark yaratan anlamlı çalışmalar başladılar.

‘Kırmızı Başlıklı Kız’ Masalına Farklı Bir Final

4. sınıf öğrencisi olan Elif Su YAMAÇ’ın yeniden kurguladığı, kendince yorumladığı, yeni nesil masal yorumuyla ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ Masalı…

LGS Sınav Tarihi Belli Oldu

Üniversite sınav takviminin belirlenmesinin ardından Liselere Geçiş Sistemi merkezi sınavının tarihi de belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada LGS sınavının 4 Haziran'da gerçekleştireceğini duyurdu.

Öğretmenlerin Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Deprem Ayarı!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketi nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunan öğretmenlerin, zorunlu çalışma yükümlülüklerinin 1 yıl ertelendiğini duyurdu.

Toplam 321 haber.