MEB'deki Değişim Süreci, Elazığ'a da Yansıdı

Daha önce Eğitim Müfettişleri Koordinatörü olarak görev yapan Vedat YILDIRIM, 28.09.2023 günü MEB'den gelen kararnameyle Elazığ Eğitim Müfettişleri Başkanlığına atandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

28 Mayıs 2023 seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, 3 Haziran 2023 günü Çankaya Köşkü'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, cumhurbaşkanı yardımcısı ve kabinesini açıkladıktan sonra bütün Bakanlıklarda olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığında da hızla bir yeniden atama dönemi yaşandı, yaşanıyor. 

Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin 2013'te başlayan 2,5 yıllık Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlığı görevi sonrası Bakan olarak müsteşarlık dönemindeki kadrosunu Bakanlığın  kilit kadrolarına atadı. Merkezde yaşanan değişim rüzgarından taşra da nasibini almaya başladı. 

Bazı İllerin il milli eğitim müdürlerinin değişimi sonrası son olarak İl Müdürlüklerinin bünyesinde hizmet veren Eğitim Müfettişleri Başkanlıklarında değişim yaşandı. 

Bu değişimlerden biri de Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanlığında gerçekleşti. 28.09.2023 günü MEB'den gelen kararnameyle Elazığ Eğitim Müfettişleri Başkanlığına Vedat YILDIRIM tekrar atandı. 

Vedat YILDIRIM son Eğitim Müfettişleri Koordinatörü olarak görev yapmıştı. Vedat YILDIRIM'ın tekrar göreve gelmesi bütün Elazığ eğitim camiasında sevinçle karşılandı. 

Eğitim Müfettişleri başta olmak üzere, eğitim çalışanları, Eğitim Sendikaları bu değişimi tebrik ettiler. Evli ve üç çocuk babası olan yeni Eğitim Müfettişleri Başkanı Vedat YILDIRIM eğitim camiasında sevilen bir bürokrat olarak dikkat çekiyor.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Osman | 05 Ekim 2023 21:46

    Ömer bey bu şahıs arkadaşın veya akraban. Bildiğim kadarı ile hal, hareket ve icraatları ile kurumda da eğitim camisında da sevildiği söylenemez.

  • Eğitim Gönüllüsü | 05 Ekim 2023 16:06

    Eğitim camisanda sevinçle karşılandığını zannetmiyorum. Bilakis Elazığ eğitimi için iyi olmamıştır. Gönül ister ki işini doğru yapan, bilgi ve ve birikimi yüksek, adaleti üstün tutan birileri olsaydı.

  • Ömer | 04 Ekim 2023 22:03

    Kendisi eğitim müfettişlerinin yüz akıdır. Hangi makama getirilirse getirilsin, hakkını verecektir. Kendisini kutluyor, görevinde başarılar diliyorum.

BUNLARA DA BAKIN