Ejder Açıkkapı: Gençlerimize 2 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına ilişkin kanun teklifiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ

FONUN KAYNAĞININ BÜYÜK KISMI DOĞALGAZ VE PETROL GELİRLERİNDEN

Fonun yönetim kurulunun Hazine ve Maliye , Aile ve Sosyal Hizmetler, Gençlik ve Spor, Enerji ve Tabii Kaynaklar ile Sanayi ve Teknoloji Bakan yardımcılarından oluşacağını belirten Açıkkapı, fonun kaynaklarının önemli ölçüde doğalgaz ve petrol rezervlerinden elde edilen gelirlerden oluşacağını söyledi.

GENÇLERİMİZE 2 YIL GERİ ÖDEMESİZ KREDİ İMKANI

Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanının yanı sıra 2 yıl geri ödemesiz , 4 yılda geri ödeme şartı olan kredi verilmesine imkan sağlanacağını belirten Açıkkapı, başlangıçta 150 bin lira olacak olan bu kredinin ilerleyen zamanlarda yapılacak iyileştirmelerle artmasını beklediklerini söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Partinin bir seçim vaadini daha yerine getirdiğini vurgularken , “Gençlerimize 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz kredi imkanı sağlayacak olan bu düzenleme kısa süre içerisinde yürürlüğe girecek. Kredi başvuruları dijital ortamda alınacak. Evlilik kredisinde yaş kriteri de aranmayacak.Gençlerimizden gelen sese kulak veren  Cumhurbaşkanımız , Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyor, Aile ve Gençlik Fonunun ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN