Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Marmaris’te 12 Ay Turizm Geliyor

Başarılı turizmci Caner Torunoğulları, büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Tigem'e 100 Daimi, 496 Geçici İşçi Alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Bakanlığa bağlı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne (Tigem) 100 daimi, 496 geçici mevsimlik işçi alınacağını duyurdu.

Prof. Dr. Yasemin Açık, Türkiye'nin En Güçlü 50 İş Kadını Arasında Yer Aldı

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Türkiye'nin yeni iş dünyası dergisi, Fast Company Dergisi tarafından yayımlanan Türkiye'nin önde gelen girişimci iş insanlarının yer aldığı “Sıfırdan Yaratanlar 100” karma listesinde 57. sırada, kadın kurucular listesinde ise 7. sırada yer aldı.

Elazığ’ın Yeni Yıldızı Bir Modern

Elazığ Merkez’de Atatürk Bulvarı üzerinde konumlanan ve satışları başlamış olan proje; 60.688 m² inşaat alanıyla, 4 blok, 216 konut ve 42 mağazadan oluşuyor.

Stil Polo Mağazasından Öğrencilere Büyük Hizmet!

Okul Kıyafeti Alırken Veliler Dikkat "Siparişler Telefonla Kapıya Teslim "

Kurban pazarlarına online satış alternatifi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Türkiye'nin dört bir yanında koronavirüs önlemleri altında kurban pazarları da kurulmaya başlandı. Bazı işletmeler de online kurban satışlarına başladı. Konya merkezli üretici Hijyenik Kurban Tesisleri de online kurban satışı yapan işletmelerden biri oldu. 

Pegasus, Sabiha Gökçen-Ağrı seferlerine başlıyor

Pegasus Havayolları, Sabiha Gökçen- Ağrı uçuşlarının başlayacağını açıkladı. İzmir-Ağrı seferlerinden sonra İstanbul Sabiha Gökçen'den de Ağrı'ya uçuşlarını başlatmaya hazırlanan havayolu şirketi, Sabiha Gökçen'den Ağrı'ya düzenlenecek seferlerin ilki 20 Temmuz tarihinde gerçekleşecek.

LC. Waikiki Lgbti Sembollerini Yasakladı

LC Waikiki yönetimi çalışanlara, LGBTİ'leri andırdıkları gerekçesiyle 'bazı sembollerin kesinlikle kullanılmaması' ve 'mutlaka renk sayısının azaltılması' talimatı verdi.

'Kalkınmayla terbiye edilmiş sürdürülebilir büyüme şart'

Koronavirüsün dünya ekonomisine etkilerini değerlendiren Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Ferman, 'Koronavirüs aniden ortaya çıktı, bütün dünyayı, sektörleri, kişileri etkiledi.

'Pandemide kontrollü süreç devam ederse büyük bedeller ödemeyiz'

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs pandemisi günlük hayat dışında dünya ekonomilerini de altüst etti. Uluslararası Para Fonu(IMF) koronavirüs pandemisi nedeniyle küresel ekonomide küçülme tahminini yüzde 3'den yüzde 4,9'a çekti.

Pandemi döneminde 4 hastaneye şarj istasyonu

CK Enerji Akdeniz Elektrik, 2016 yılında başlattığı Hayatı Aydınlat Projesi çerçevesinde, Kovid-19 pandemisi döneminde de engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kira yardımı ödemeleri yeniden başladı

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), depremzedeler için verilen kira ödemelerinin 6 Bin TL’lik kalan kısmının ödemelerinin başladığını duyurdu.

'Merkez Bankası faizi sabit tutarak cesaretli davrandı'

Altınbaş Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Emre Alkin, Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun politika faizini değiştirmeyerek yüzde 8.25'te sabit tutmakla doğru yaptığını belirterek şu yorumu yaptı:

Varlık Barışı'nda son hafta

Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarının Türkiye'ye getirilmesi ile Türkiye'de bulunan ancak kayıtlarda yer almayan bazı varlıkların kayda alınması için en son bildirim süresi 30 Haziran'da sona eriyor.

Başkan Özcan, En Düşük 2 Tl’den Başlayıp Fiyatların Artmasını Bekliyoruz

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, dünya kayısı başkenti Malatya’da 2020 yılı yaş kayısı sezonunun birkaç gün içerisinde başlayacağını belirterek, “2020 yılı yaş kayısı hasat döneminin ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Covid-19'u fırsata çevirmenin 7 yolu

Mazars Denge Finansal Özel İnceleme Hizmetleri Bölüm Lideri Gökçen Müftüoğlu Çapa, girişimciler için covid-19'u fırsata çevirmenin 7 yolunu anlattı.

Babalar Günü için teknoloji ürünlerinde indirim

Sabancı Holding iştiraklerinden teknoloji perakende şirketi Teknosa, Babalar Günü'nü teknoloji ürünlerinde kampanya yaptığını açıkladı.

Yeni Yol haritası

SEZA Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Gebze Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen “Covid-19 ile Birlikte Sanayicilerin Durumu” konulu toplantıya katıldı.

Koronavirüs etkisiyle temassız ödeme 3 kat arttı

 Elektronik para kuruluşu Pay Fix, koronavirüsün insanların alışveriş, tüketim ve ödeme araçları üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için bir araştırma yaptı

Toplam 389 haber.