Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Arslan’dan Kredi Desteği Talebi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası(Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan kapanma sürecinde iş dünyasına kredi desteği verilmesini istedi.

Başkan Arslan’dan Umut Verici Açıklama

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 2020 yılı Ocak ayında yaşanan Elazığ merkezli büyük deprem felaketi ve ardından tüm dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 sürecine rağmen Elazığ’ın kendi iç dinamikleriyle toparlanmayı çok hızlı bir şekilde sağladığını ve 2020 yılı tablosunu geride bırakarak birçok alanda 2019 yılının da üzerine çıkıldığını söyledi

Başkan Ali Evren Esnafa Sicil Affı Bekliyoruz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, sicil affı Basın Açıklaması.

Elazığ İş Kadınları Derneği Panel Düzenliyor

Elazığ İş Kadınları Derneği (ELİKAD), Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Pandeminin Gölgesinde Bir Yıl: Kadın Girişimcilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri” başlıklı bir panel düzenleyecek.

Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemesi Satışı Yapan Mağazaların Talepleri Valilik ve TOBB’ye Bildirildi…

Elazığ TSO Meslek Komitelerinin Organizasyonundan Sorumlu Çalışma Komisyonu Başkanı ve Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Veli Aksu ve Komisyon Üyelerinin Malatya Caddesi üzerindeki 5 günlük esnaf ve işyeri ziyaretlerinde gelen talepler doğrultusunda Valilik ve TOBB nezdinde girişimler başlatıldı…

Dövizdeki düşüş devam edecek

Finans uzmanları Merkez Bankası’nın faiz artırım kararı sonrasında aşağı yönlü bir seyir izleyen dövizin bu seyrini uzun bir süre devam ettirmesini bekliyorlar

En Az 600 Esnaf Kepenk İndirdi

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem Elazığ’da esnafların bir daha açmamak üzere kepenk indirmeye başladığını kaydetti. Başkan Erdem kendi kayıtlarına göre 600 esnafın işletmesini kapattığını bildiklerini ifade etti.

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nden Büyük Adım

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi, üretici kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin tanıtımı için Fahri Başkan Yıldız Güder’in talimatıyla Malatya’da bulunan toplam 9 markette tanıtım ve satış stantları açtı.

TKDK 10. Çağrı İlanı Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Elazığ TSO ve TKDK İl Koordinatörlüğü işbirliğinde TKDK 10.Çağrı İlanı bilgilendirme ve istişare toplantısı kurum ve STK başkan ve temsilcilerinin katılımı ile webinar üzerinden gerçekleştirildi.

'Elazığ, 2020 Yılında Alabalık Üretiminde Ülkemizde 1. Sırada'

Elazığ İl Tarım Ve Orman Müdürü Dr. Turan Karahan, 2020 yılında yaklaşık 23.000 ton alabalık üretimi ile ülkemizde 1. Sırada yer alan Elazığ’ın su ürünleri tesislerinin tamamında alabalık yetiştiriciliği yapıldığını ifade etti.

KOBİ’lere E-Tebligat Zorunluluğu

PTT Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) üzerinden KOBİ’lere yönelik yapacak tebligat Süresi 1 Şubat’ta Doluyor…

Elazığ TSO 2021 Yılı İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2021 yılı ilk Meclis Toplantısı Meclis Başkan Vekili Veli Aksu başkanlığında Meclis Üyelerinin katılımı ile zoom üzerinden gerçekleştirildi

Arslan, Oda Başkanları Ile Bir Araya Geldi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, ikili oda görüşmeleri, kıyaslama ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak üzere Gaziantep Ticaret Odası Başkanı M.Tuncay Yıldırım ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi ile her iki Odanın Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi…

Özel Öğretim Kurumları İstişare Toplantısı

Elazığ’da faaliyet gösteren Özel Öğretim Kurumlarının temsilcileri Elazığ TSO Konferans Salonunda bir araya gelerek, sektörün içinde bulunduğu sorunları istişare ettiler.

Sadıkoğlu İşçiye zam işverene destek

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Milyonlarca işçimizi tatmin edecek bir rakamda anlaşılmasını bekliyor".

İş Dünyası Çözüm Bekliyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasının sorun ve taleplerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlıklara iletildiğini söyledi.

Laleli Tezgahtarlığından 45 Ülkeye İhracat

İş hayatıyla 23 yıl önce İstanbul Laleli’de bir bujiteri dükkanında tezgahtar olarak tanışan, Kadıoğlu kozmetik A.Ş. yönetim kurulu başkanı Mesut Kadıoğlu, ‘’Gabrini’’ markasını yaratarak Avrupa, Ortadoğu ve Amerika kıtası dahil 45 ülkeye ihracaat yaparak rekorlar kırıyor.

Üretim ve Ticaretin Kalbi Müsiad Expo'da Attı.

Müstakil Sanayici Ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Mehmet Özeren 18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde gerçekleşen, İlimizin önemli markası olan üyemiz Harput Dibek Kahvesi Firmasının da katılıp stant açtığı, MÜSİAD EXPO 2020 Ticaret Fuarı hakkında açıklamalar da bulundu.

Elazığ’da 17 Proje Daha Hayata Geçecek

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), kırsalı kalkındıran modern ve çevre dostu işletmelerin kurulumuna öncülük etmeye devam ediyor.

Toplam 390 haber.