Elazığ

Elazığ Haberleri

Ejder Açıkkapı: Afetzedelere 750 Bin Liraya Kadar Konut Hibe Desteği Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihli depremden etkilenen afetzedelere yönelik kredi ve hibe desteklerinin detaylarına dair açıklamalarda bulundu.

Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözülüyor

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözümü için Çalışmalar Başladı

KENT-KÖY YAŞAM ALANI, VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri için Aday Başvuruları Tamamlandı

Elazığ, 22 Eylül 2023 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Elazığ İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu için icra komitesi seçimleri yaklaşıyor. Seçimler, 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milletveki Açıkkapı’dan Adalet Bakanına Teşekkür

Açıkkapı: Adalet Bakanımıza, Elazığ ve Bölgemize Gösterdiği İlgi İçin Teşekkür Ediyoruz

Elazığ Belediyesi, Dev Bir Organizasyona Daha Ev Sahipliği Yapacak

Elazığ Belediyesi, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” ve “Türkiye Yüzyılı” teması ile Uluslararası Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası düzenleyecek.

Elazığ'ın Gururu İpek Yolu Roket Takımı Azerbaycan'da

Milletvekili Ejder Açıkkapı sosyal medya hesabından, İpek Yolu Roket Takımının başarısı üzerine bir tebrik mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Başsavcısı Yeğin’den Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ'NDE SONA DOĞRU

Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirler Arası Otobüs Terminali çalışmalarında son aşamaya gelindi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, SİNAN AKÇIL’I VATANDAŞLARLA BULUŞTURACAK

Pop müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Elazığ Belediyesi tarafından 2 Ekim Pazartesi günü saat 21.00’de Valilik Meydanı’nda düzenlenecek konserde Elazığlılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” Kapsamında Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne Ziyaret

Sokak hayvanlarının aşılama, kısırlaştırma, küpeleme ve sağlık ihtiyaçlarının en iyi koşullarda karşılandığı Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü yaklaşırken ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

MÜSİAD Eylül Ayı Sameks Verileri

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eylül ayı SAMEKS verileri açıklandı.

Milletvekili Açıkkapı: Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı: “Bu Şehrin Güzel İnsanlarına Layık Olmaya Çalışıyoruz”

ELFED’den Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası İşbirliğinde Elazığ Tanıtım Günleri Programı için İstişarelerde Bulunuldu.

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, Kimsesiz ve Engelli Vatandaşların Yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi ADEM’den 'Erken Çocukluk Dönemi Eğitimi'

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM), eğitimlerine devam ediyor.

Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş ile OSB’ler Görüşüldü

Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek, TEKNOVA OSB'nin ve Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB'nin ve Karma OSB’nin devam eden süreçleri hakkında, yetkililerden bilgiler aldı.

Elazığ Belediyesi’nden Dolandırıcılara Karşı Uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediyede görev yapan yöneticilerin isimlerini kullanarak dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

DOLU DOLU 4.5 YIL

Göreve geldiği günden itibaren söz verdiği projeleri hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sadece muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyeleri değil AK Partili birçok belediyeyi de proje gerçekleştirme oranıyla geride bırakarak “FARK VAR” dedirtti.

Toplam 2793 haber.