Elazığ

Elazığ Haberleri

İzzetpaşa Öğrenci Yurdu, Karantina Yurdu Olarak Belirlendi

Elazığ'da, Keban Yolu 7. Km. Şahinkaya Kavşağı No: 1 adresinde yer alan İzzetpaşa Öğrenci Yurdu, karantina yurdu olarak belirlendi.

Gazeteci Zülfü Bal'ın otomobili seyir halindeyken alev aldı

Elazığ basınının tanınmış isimlerinden Tek medya ve manşet 23 haber merkezi yönetim kurulu başkanı Zülfü Bal'ın kullandığı otomobil seyir halindeyken alev aldı.

İl Pandemi Kurulu Kararları Açıklandı

Elazığ İl Pandemi Kurulu, Koronavirüs (Covid-19) salgını hakkında alınacak tedbirler kapsamında 09.09.2020 Çarşamba günü Elazığ Valisi Sayın Erkaya YIRIK başkanlığında toplanmıştır.

Elazığ Belediyesi Web Sitesi Yeni Tasarımıyla Yayında

Elazığ Belediyesi, vizyon projelerini bir bir hayata geçirirken belediye ile vatandaş arasındaki köprülerden birini oluşturan kurumsal web sitesini de tamamen yeniledi.

Belediye, Avrupa Hareketlilik Haftasına Hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi, bu yıl ilk kez yer alacağı Avrupa Hareketlilik Haftasına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.

Resmi Nikah Yapacakların Dikkatine

COVİD-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla 14 Eylül Pazartesi gününden itibaren Elazığ Belediyesi Kültür Park Evlendirme dairesinde yapılacak resmi nikah merasimlerine, gelin ve damat dahil en fazla 10 kişinin katılabileceği yönünde sınırlama getirildi.

Bakan Kurum Elazığ'da

Bakan Kurum Deprem Konutlarını İnceledi

F.Ü Öğrencileri Tarafından Hazırlanan 6 proje Tübitak 2242 Finallerine Katılmaya Hak Kazandı

Ankara, Erzurum, İstanbul ve Konya olmak üzere dört bölge merkezinde düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında toplam 400 proje 175 jüri üyesi tarafından değerlendirildi.

Başkan Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’nde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahallesi’ni Güney Çevre Yolu’na bağlayacak yeni imar yolu çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Engelli Vatandaşlara Destek

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik ilkesiyle yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, 30 adet akülü tekerlekli sandalye, 20 adet tekerlekli sandalye, 10 adet yürüteç ve 6 adet koltuk değneğini ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Bakanlığa Suç Duyurusu

İhalesiz yıkım nedeniyle evleri zarar gören depremzedeler, Çevre ve Şehircilik bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Eski Hastane Binası Okula Dönüştürülüyor

Elazığ'da atıl halde bulunan eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi binası okula dönüştürülüyor.

Bahçeci Ailesinin Acı Günü

Yeni Ufuk Gazetesi kurucularından, Fırat Üniversitesinden emekli Ramazan Bahçeci, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

‘Ya Hafriyat Ya Maden’

Maden ilçesindeki doğal olmayan heyelan sürecinin üzerinden 500 gün geçtiğini söyleyen Bakır Maden için Birlik Platformu Başkanı Süleyman Deniz Seyrek, yetkililere çağrı yaptı;

Elazığ’da Koronavirüs Denetimi

Elazığ Valiliği koordinesinde Elazığ Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Koronavirüs salgınına karşı toplu taşıma araçları ve işletmelere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Depremde Ağır Hasar Gören Binaların, Yıkım İhalesi Gerçekleştirilecek

Elazığ Belediyesi, 24 Ocak tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören binalara ilişkin yıkım ihalesi gerçekleştirecek.

Elazığ İçin ‘Geri Dönüşüm Saati Uygulması’ Başladı

Elazığ Belediyesi, çevreyi korumaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

Toraman Ailesinin Acı Günü

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman'ın annesi Edibe Toraman vefat etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan Zabıta Haftası Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Zabıta Teşkilatının 194. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.