Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Şerifoğulları: ‘Yaralarımızı Dayanışmayla Saracağız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, birlikte yönetim anlayışından hareketle gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Depremde Hasar Gören Binaların Yıkım İhalesi Yapılacak

Elazığ Belediyesi, 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören binalara ilişkin yıkım ihalesi gerçekleştirecek.

Başkan Şerifoğulları Çalışmaları İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde görmek ve incelemek üzere sahaya indi.

Belediyeden Eroğlu’na Vefa

Elazığ musikisinin mihenk taşlarından merhum Bünyamin Eroğlu, vefatının yıldönümünde bir dizi etkinlikle anılacak.

Tbf Başkanı Hidayet Türkoğlu, Elazığ Belediyesi Basketbol Kulübü Sporcularını Tebrik Etti

Elazığ Belediyesi Basketbol Kulübü sporcuları, pandemi sürecinde gerçekleştirdikleri özverili çalışmalarıyla göz doldurdu.

‘Aşık Veysel Benim Adım’ Adlı Tiyatro Oyunu Sanatseverlerle Buluştu

Elazığ Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor.

Sağlık Müdür Cahit Polat Görevinden Ayrıldı

Sağlık Müdür Cahit Polat Görevinden Ayrıldı

Gümüşkavak Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası İnşaatı Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen Gümüşkavak Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası’nın yapımına başlandı.

Ülkücü Başkan Farkındalık Yaratıyor

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, belediyecilik hizmetlerinin yanısıra ekonomiye katkı sunacak sosyal projeleri hayata geçiriyor.

Elazığ Tabip Odası Görev Dağılım Yaptı

Elazığ Tabip Odasından yapılan açıklamada, yapılan Genel kurulun ardından gerçekleştirilen ilk toplantıda görev dağılımının yapıldığı belirtildi.

Belediye Asfalt Sezonunu Değerlendiriyor

Asfalt sezonunu en iyi şekilde değerlendiren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Yaz Etkinlikleri Takvimi Belli Oldu

Elazığ Belediyesi’nin sosyal mesafe kurallarıyla uyumlu yaz etkinlikleri sürüyor.

Kurban Satış Ve Kesim Noktaları Belli Oldu

Elazığ Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için kesim ve satış noktalarını belirledi.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Elazığ’ın içme ve kullanma suyu ihtiyacının giderildiğini, zaman zaman bazı noktalarda yaşanan su kesintilerinin ise arıza kaynaklı olduğu belirtildi.

Hastane Müdür Yardımcısı ve 20 Personel Karantinaya Alındı

Son dakika bilgisine göre, Fırat Üniversitesi Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Hastanede görevli 20 sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı.

Elazığ Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yayaların ulaşım konforunu artırmak için şehir genelinde yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

41. Mahalle Yolda

Köklü bir geçmişe sahip olan 593 Bin nüfuslu Elazığ'da yeni bir mahalle kurulacak. Elazığ'a yeni bir vizyon katacak olan mahallenin proje hazırlıklarına başlandı.

İl Özel İdarespor’un Başkanı belli oldu!

Sebahattin Uçar’ın istifası sonrası Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdarespor’da Olağanüstü Genel Kurul yapıldı

‘Aşık Veysel Benim Adım’ Adlı Oyun Tiyatro Oyunu Ertelendi

Elazığ Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından Cuma günü sahnelenecek ‘Aşık Veysel Benim Adım’ adlı oyun gösterimi, Van ve Siirt’ten gelen şehit haberleri üzerine ertelendi.